PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38548}

24 godziny

24
2001 - 2010
7,4 19 tys. ocen
7,4 10 1 18682
7,4 8 krytyków
24 godziny
powrót do forum serialu 24 godziny

Witam, chciałbym poznać wasze propozycje. Ja bym chciał żeby Jack na końcu zginął w najmniej niespodziewanym momencie. Był by szok ,a przez to serial zostałby zapamiętaaany przez długie lata. /pozdrawiam

ocenił(a) serial na 9
UnKnowN_3

akurat tego bym nie chciał
Jack juz dosyc zostal sponiewierany, ja bym wolał zeby wszystko sie szczęsliwie zakonczylo, zbyt lubię tą postać by zakonczylo sie wszystko sad endem :)

ocenił(a) serial na 10
Gallardinho

Osobiście też wolałbym jakieś szczęśliwe (w miarę) zakończenie przygód Jacka. Tyle już przeżył, że należy mu się, mimo, że było by to trochę typowe i wałkowane już tyle razy. Poza tym (uwaga może spojler) bodajże Jon Cassar w jednym wywiadzie powiedział, że Jack nigdy w serialu nie umrze, tym bardziej, że ponoć ciągle w planach jest film kinowy (koniec spojlera).
Ja finał bym widział tak - Jack otrzymuje spokój, jednak na koniec dostajemy jakiś spory cliffhanger dotyczący innej postaci lub ogólnych wydarzeń.
Pzdr.

ocenił(a) serial na 10
VisitorQ

Niech wróci Audrey do serialu, to Jack będzie szczęśliwy (Vis na Kate nie ma szans przecież). Renaty prawie nie zna, więc jak ze wszystkich swoich związków, ostatecznie będzie właśnie z nią, to będzie trochę dziwnie.

ocenił(a) serial na 10
HaRdBucK

Niech Odrej nie wraca bo Vis będzie nieszczęśliwy (Hard na Ninę nie ma szans przecież bo nie żyje;). Renee pewnie zdążył poznać przez te półtora roku między siódemką a ósemką także dziwne to nie będzie :)

ocenił(a) serial na 9
VisitorQ

tyle ze 8 sezon dzieje sie chyba kilka dni po 7 -emce

ocenił(a) serial na 10
Gallardinho

To wnuczka Jacka dosyc szybko urosła przez te parę dni :)

ocenił(a) serial na 9
Lukas324101

a gdzie ja widziales?? na jakichs trailerach

ocenił(a) serial na 10
Gallardinho

http://www.24pl.info/index.php?id=sezon8

odstęp między sezonem 7 i 8: 1,5 roku :)

Taki był plan na początku (zresztą bardzo ciekawy) by dzień ósmy dział się kilka (na początku) godzin po siódmym, potem dni a w końcu tygodni, jednak biorąc pod uwagę finał sezonu 7 byłoby to dziwne, że Jack wyzdrowiał w kilka dni. No i wielu innych rzeczy nie dali by zrobić w kilka dni :)
Pzdr.

ocenił(a) serial na 9
VisitorQ

aha, nie wiedzialem, nie sledzilem tego zupelnie

jakos tak cicho na forum, a juz w niedziele premiera pierwszych odcinkow

jak myslicie kiedy beda napisy dostępne??