Podpisal kontrakt na kolejne 3 serie.
Fajnie. A ja dopiero jestem na 2 sezonie.
Ile ogladania jeszcze przede mna.
Bardzo sie ciesze z tego faktu, bo to jesden z moich (obok PB, LOST, NUMB3RS, SUPERNATURAL, HEIST, Smallville) obecnie emitowanych seriali.
Oj, to oglądaj;) Do pomysłu 8 sezonów jestem nastawiony sceptycznie, ale póki co serial trzyma fason. 4 i 5 sezon zdecydowanie różnią się od poprzednich odsłon serialu, ale też są godne uwagi. Zobaczymy, czy dalej uda się to twórcom pociągnąć (szczerze mówiąc wątpię...).
Szkoda tylko, że na przestrzeni kolejnych sezonów twórcy uśmiercają wiele pozytywnych postaci... :(
Masz czas zeby nadrobic :). Ja jak przeczytalem na onecie ta wiadomosc to az malo nie spadlem z fotela ze szczescia :D. Jest to najlepszy serial jaki widzialem a ogladam tak ponad 10 sztuk, w tym momencie.
Na piątą serie czekam juz rok, odcineczki czekaja az wyjdzie ostatni i wtedy na raz ogladam je. Ogladanie serialu z tygodnia na tydzien to katorga, szczegolnie takiego jak ten. Ogladajacy z pewnoscia wiedza co mam na mysli :D. Takze wytrzymalem juz prawie rok to i te 4 tygodnie dam rade, a potem.... :D:D.
Pozdrawiam