PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38548}

24 godziny

24
2001 - 2010
7,4 19 tys. ocen
7,4 10 1 18624
7,4 8 krytyków
24 godziny
powrót do forum serialu 24 godziny

Podpisal kontrakt na kolejne 3 serie.
Fajnie. A ja dopiero jestem na 2 sezonie.
Ile ogladania jeszcze przede mna.
Bardzo sie ciesze z tego faktu, bo to jesden z moich (obok PB, LOST, NUMB3RS, SUPERNATURAL, HEIST, Smallville) obecnie emitowanych seriali.

ocenił(a) serial na 8
Misiek_5

Oj, to oglądaj;) Do pomysłu 8 sezonów jestem nastawiony sceptycznie, ale póki co serial trzyma fason. 4 i 5 sezon zdecydowanie różnią się od poprzednich odsłon serialu, ale też są godne uwagi. Zobaczymy, czy dalej uda się to twórcom pociągnąć (szczerze mówiąc wątpię...).

ocenił(a) serial na 9
Damnit

Szkoda tylko, że na przestrzeni kolejnych sezonów twórcy uśmiercają wiele pozytywnych postaci... :(

ocenił(a) serial na 10
Misiek_5

Masz czas zeby nadrobic :). Ja jak przeczytalem na onecie ta wiadomosc to az malo nie spadlem z fotela ze szczescia :D. Jest to najlepszy serial jaki widzialem a ogladam tak ponad 10 sztuk, w tym momencie.
Na piątą serie czekam juz rok, odcineczki czekaja az wyjdzie ostatni i wtedy na raz ogladam je. Ogladanie serialu z tygodnia na tydzien to katorga, szczegolnie takiego jak ten. Ogladajacy z pewnoscia wiedza co mam na mysli :D. Takze wytrzymalem juz prawie rok to i te 4 tygodnie dam rade, a potem.... :D:D.
Pozdrawiam