znalazłam w necie. Czyżby przemijała era Chucka Norrisa? :)))
* Jeśli budzisz się rano, to tylko dlatego, że Jack Bauer ocalił ci życie
* Jack Bauer nigdy nie był uzależniony od heroiny. To heroina była uzależniona od Jacka Bauera.
* Jack Bauer może mówić od końca i dalej będzie to miało sens.
* Gdy google nie może czegoś znaleźć prosi Bauera o pomoc.
* Jedyny powód dla którego jesteś jeszcze przytomny jest taki, że Jack Bauer nie ma ochoty cię nieść.
omg, zastanów się trochę nad tym co piszesz, to są żarty o Norrisie (ktoś wkleił Bauera). Sutherland gra rewelacyjnie rolę Bauera, serial rządzi i nie ma równych (oprócz Lost, bo PB już jest naciągane). Więc takie coś zostaw dla siebie i idź sobie popisać na Strażniku Teksasu.
więcej można znaleźć tutaj
http://www.wikiality.com/Jack_Bauer/Trivia
- mój post nie jest odpowiedzią na post wcześniejszy :) bo ignoruję trole o niskim ilorazie inteligencji. Gdyby IQ poprzednika było odrobinkę choć wyższe, ta osoba na pewno zauważyłaby, że jestem akurat wielką miłośniczką serialu "24" i nieszczególną "Walkera".
Wystawiam oceny oglądanym filmom, można sprawdzić jakie, naciskając pewien guziczek. Trzeba go jednak najpierw znaleźć.
- Komuś w necie chce się przepisywać nonsensopedię z Chucka na Bauera. Nie wszystkie "fakty" są bezpośrednio ściagnięte z Chucka, ale wszystkie utrzymane w podobnej tonacji. Sa tam takie dowcipy które mnie nawet śmieszą, ale są też rzeczy dość naciągane. Ciekawa jestem kiedy ta zabawa odejdzie w siną dal. W wypadku postaci Bauera nie jest to chyba nic szkodliwego. Postać jest tak poważna i wiarygodna, że mogą ją rozłożyć na łopatki tylko scenarzyści-kretyni. Eeeee, miejmy nadzieję, że to nie stanie się w 6 sezonie, który ma wystartować w styczniu.
JACK is BACK :)
Sry ale nie wchodzę w profile użytkowników, a twój komentarz co do mojej osoby był troszkę chamski osobo z wyokim IQ ;] Po twoim poście każdy wywnioskowałby, że wyśmiewasz się z serialu i Bauera (Sutherlanda), co dla fanów serialu mogło to być denerwujące. Dopiero spojrzałem w twój profil i zwracam honor :)
Oki. Znowu się do ciebie odzywam. Ja też nie zajrzałam do twojego profilu, więc nie miałam okazji zobaczyć że najprawdopodbniej z jakichś dziwnych powodów znasz Marstersa i chyba go lubisz skoro oceniasz na 10. W związku z tym płaszczę się i błagam o przebaczenie ;)
Kiedy wklejałam te głupoty byłam w dziwnym nastroju i wcale nie miałam zamiaru nabijać się z JACKA BAUERA. Tak przyszło mi do głowy że to mogłaby być postać jak z kreskówki, gdyby zagrał ją np. taki Lorenzo Lamas. Na szczęście gra ją "Kefir", co jest następnym powodem dla którego nie mogę się śmiać z JACKA BAUERA. Śmieję sie z Kefirem, nigdy z Kefira.
"24" to świetny, nowatorski serial, a nie jakaś tam sieczka.
Co by tu jeszcze...
Jestem fanką Spike'a, co w jakiś sposób tłumaczy mój barwny i cięty język, który może być przez pewne określone koła uznany za chamski... ;))
eeee...whatever....
niemniej jednak chyba nawet powiem ci sorry :)