Buu, czemu Kim nie jest dalej z Chasem?. Nie byłem jakimś wielkim fanem Chesa ale był on milion razy ciekawszy niż ten ,,stary,, zbok jak go Jack nazwał z którym jest teraz. No chyba że była aż tak nieznośna po ,,śmierci,, Jacka. Ech szkoda, to wyjaśnienie też słabe. Choć Kim chyba za nim tęskni. Oj, znowu zaczynam z romantyzmem i to w serialu gdzie ma to marginalne znaczenie. Mam że się jednak zejdą...
Nie zejdą się. Już nie zobaczysz Chase'a. No chyba, że w nowym sezonie lub filmie - o ile wogóle coś powstanie.
Zapomniałem o pewnym szczególe z pierwszych odcinków 8 sezonu, który wyklucza zejście się Kim i Chase'a, ale to już zobaczysz sam.
Chodzi ci o to że ma dziecko i jest żoną tego aktualnego faceta?. E tam, szczegół;-).
Może go ukatrupią w 10 sezonie w jakimś zamachu. To było by nawet ciekawe:!Kim szukająca zemsty. A na marginesie:twórcy trochę czasem przesądzają z zabijaniem bohaterów w tym serialu.
Kim i zemsta? nie nie. Jej postac denerwowała zwłaszcza w 2 sezonie jak uciekała przed ojcem dziecka które pilnowała. Jakoś nie wydaje mi się, by wpychali jej postac na cały przyszły sezon.
To zabijanie powoduje że serial jest nieprzewidywalny. Praktycznie poza Jackiem może zginąc każdy :P
No ten wątek w drugim sezonie faktycznie słaby. Ale postać Kim może być, choćby dla wrażeń wizualnych;-).
Elisha już nie wygląda tak jak parę lat temu. Cokolwiek nie wymyślą, to jestem niemal pewien że będzie świetnie i epicko jak w sezonie 9 :)