PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38548}

24 godziny

24
2001 - 2010
7,4 19 tys. ocen
7,4 10 1 18682
7,4 8 krytyków
24 godziny
powrót do forum serialu 24 godziny

Dla mnie najlepszym sezonem jest 2. Nie ogladalem jeszcze s5.

ocenił(a) serial na 10
Argana

No dobra no to zostanmy przy tym ze to niewyjasniony watek bo nigdy Jack do tego nie wracal... ;] Nina zreszta tez nie...

kama_kg

Tak, rzeczywiście, Nina przez ostatnie kilka godzin swojego życia o tym nie wspominała :)

maciej_ms

dla mnie najlepszy był sezon 3 i 5, niestety drugi musiałam oglądać wg fantazji Polsatu i nie udało mi się dobrze wczuć w ten klimat :( zdecydowanie polecam 24 na DVD, to jest to, żadne syfiaste reklamy i czekanie tygodnia na kolejną godzinę z życia Jacka i CTU.

ocenił(a) serial na 10
ahjumma

jestem 4 sezonach i stwierdzam, ze moja klasyfikacja wyglada tak:
1.II
2.I oraz III
3.IV (tylko niewiele gorszy, ale jednak brakuje tego napiecia i wyczekiwania)

Mam tez 5 sezon, ale postaram sie wstrzymac przynajmniej do lutego z ogladaniem, bo jak obejrze 5, to zaraz bede chcial ogladac 6, a wiem teraz ze lepiej nie ogladac z tygodnia na tydzien, ale jeden odc po drugim.

Mam nadzieje, ze wy3mam. :)

ocenił(a) serial na 9
maciej_ms

Moim zdaniem najlepszy sezon to III, najprzyjemniej mi sie ogladalo, wg mnie najwiecej watkow, ktore byly najciekawsze...
1. S III
2. S II
3. S V
4. S I
5. S IV

ocenił(a) serial na 9
maciej_ms

Sezon piąty jest super. Szczególnie rola nowego prezydenta :)
A czy ktoś już obejrzał sezon 6 w całości?

ocenił(a) serial na 10
Anita23

no wiadomo ze tak:) tyle jest stekania w sumie ze jest słaby ale ja uważam ze jest ciekawy:) Jack Bauer nigdy nie jest słaby:)

ocenił(a) serial na 9
soundaddict

To dobrze :)
Ja też słyszałam jakieś słabe recenzje sezonu 4, czy 5, ale przecież Jack to Jack. Nie mogą być kiepskie.