Wiecie może czy Elisha Cuthbert (Kim Bauer) gra w czwartym sezonie i co się dzieje !
Niestety, w 4 sezonie Elishka się nie pokazuje (jak również kilka innych postaci). Wszelkie info na temat 4, jak i pozostałych sezonów znajdziesz na stronie www.movieforum.pl/24- stronę naprawdę polecam.
A dzieje się baaardzo dużo, jestem w tej chwili w połowie 4 sezonu i pomimo kilku naciąganych akcji, oraz braku kilku ulubionych postaci, 24 nadal świetnie się ogląda.
Elishy nie ma w 4 sezonie i chyba dobrze, nie lubiłem jej:P Taka rozlazła gówniara. A o czym jest czwarty sezon? O... Jacku Bauerze:D Ogólnie trudno streścić fabułę, bo dzieje się tutaj tyle, że nawet bym nie dał rady wymienić wszystkiego po kolei. Tak czy inaczej mi się 4 sezon podobał i zachęcam do oglądania:D
I przy okazji również odsyłam do wspomnianej powyżej strony:D Jest naprawde fajna:D Najciekawszym punktem jest chyba dział funstaff, do którego mam przyjemność napisać coś od czasu do czasu:D Ogólnie forumowiczowie mają wiele pomysłów i przelewają je umiejętnie na papier:) Naprawde polecam:D