PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38548}

24 godziny

24
2001 - 2010
7,4 19 tys. ocen
7,4 10 1 18624
7,4 8 krytyków
24 godziny
powrót do forum serialu 24 godziny

"24 godziny" - dno totalne i kompletna kicha. Właśnie obejrzałem tydzień temu na polsacie ostatni odcinek 2 sezonu. Porażka. Ten serial jest po prostu nudny, ciągnie się jak flaki z olejem i nic tam się nie dzieje. Oczywiście, jak przypuszczałem, wszyscy bohaterowie wyszli z tarapatów bez szwanku, mimo że złamali milion prawnych przepisów i powinni gnić do końca swojego życia w więzieniu ( zwłaszcza, że akcja toczy się w Ameryce, a tam za byle głupotę skazują na 10 lat ). A tu co... Wszyscy wolni, szczęśliwi. Nieważne, że łamią przepisy, że mordują bez powodu, kradną, zdradzają kraj. To się nie liczy. Gdzie wy ludzie macie oczy? Przecież to serial dla siedmiolatków. Logiki tu żadnej. Scenariusz bije po oczach taką naiwnością, że zwala z nóg. I w dodatku serial jest drętwy i nudny. Wiem, co mówię, bo obejrzałem w życiu kilkadziesiąt seriali i mam z czym porównywać. Nie wiem, czy zabiorę się za 3 serią, jeśli ją puszczą. W ogóle żałuję, że obejrzałem 2 pierwsze sezony, bo straciłem tylko czas, którego nikt mi nie odda. Jeśli ktoś chce zacząć oglądać "24 godziny", szczerze odradzam. Po prostu nie warto.

ocenił(a) serial na 10
talizman7

Na szczęście ludzie z opinią podobną do Twojej są w znacznej mniejszości, a dzięki temu my możemy się cieszyć coraz to nowymi sezonami.

Szanuję Twoje zdanie, pomimo że się z nim całkowicie nie zgadzam. Zapytam tylko z ciekawości. Skoro tyle seriali oglądasz, to powiedz mi które byś wymienił jako te najlepsze?

ocenił(a) serial na 10
michnik

Zwykle slogany, ze brak logiki, ze naciagane, ze cos, ze cos... Ale moglbys podac jakies przyklady, uzasadnienie? Nie da sie (choc widze, ze jednak sie da) krytykowac czegos. Krytyka powinna byc KONSTRUKTYWNA, a u Ciebie brak racjonalnych agrumentow, przykladow na potwierdzenie twoich slow.

Nie najezdzam na Ciebie, nie krytykuje, ale prosze o podanie argumentow.

ocenił(a) serial na 8
talizman7

Skoro serial jest taki beznadziejny, to po co go oglądałeś? I jeszcze lepsze pytanie- po co po pierwszym sezonie zabierałeś się za drugi?