Lubie bardzo ten serial, ale czasem wydaje mi się, że scenarzyści na siłe chcą zrobić z Jacka superbohatera. We wczorajszych odcinkach torturowali go terroryści najróżniejszymi metodami, wymięty i poturbowany Jack przeżył smierć kiniczną, a pół godziny potem biegał z bronią uwalniając Kate podczas gdy skopany przez zwykle prymitywy Jusuf zmarł. Wiem, że można pobic na śmierć i nie dziwie sie, że arab nie wytrzymał, ale że Jack który przeszedł takie tortury ( przy których pobicie Jusufa to nic) biega i skacze i nawet zdrowo wygląda to już lekka przesada! Przecież on tylko przez pierwsze 5 minut chodził obolały, a potem - jak ręką odjął - wrócił do życia. bandyta zamrł od jednego zastrzyku, a Jackowi, którybył faszerowany prądem i adrenaliną po pół godzinie nic nie jest!! Może ja się nie znam, ale chyba scenarzyści przedsadzili. Bardzo lubię ten serial za szybką akcję, fabułe, aktorów i realizm, ale jeśli znowu scenarzyści zafundują widzom bajeczkę w stylu : Jack niezniszczalny, lepszy od Supermena, nawet śmierć mu nie groźna to serial skończy podobnie jak większośc innych jako tania i nudna sensacja.
Nie boj sie. Jestem po odc III serii i Jack nie wykazuje juz cech superbohatera, tak jak w momentami w II serii. No moze podczas SPOILER do III serii! !!SPOILERSPOILERSPOILERSPOILER SPOILERSPOILERSPOILER
SPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSP OILERSPOILERSPOILER
uwalniania Ramona Salazara z wiezienia i buntu w tymze wiezieniu.Dodatkowo dodali podczas tego buntu gre w ruska ruletke - przesadzone. Jak dla mnie.
On był specjalnie szkolony do wytrzymywania tortur przez armie. Po takim szkoleniu ludzie wiedzą jak sobie radzić z bólem. Ale jednak troche naciągana była ta śmierć kliniczna.
Drogi Loganie! Rozumiem, że chcesz się pochwalić tym, że widziałeś już wszystkie sezony serialu, ale naprawdę nie musisz wszędzie spoilerować. Nie wszyscy mieli to szczęście co ty i wiedzą co się stanie w 5 sezonie.
Serial jest świetny ale wychodzi teraz 6 sezona bedzie jeszcze co najmnie 2. To oczywiste że czasami naciagany. Mnie najbardziej dżaźni to że cały czas sie coś dzieje jakaś akcija o pełnych godzinach to jest dopiero naciągane. Niomogło by być chociaż z 2 odcinków w sezonie gdzie sie kończy odcinek bez żadnej strzelaniny, zasadzki, uwolnionego wirusa, zaskakujacej wieadomości lub też bąby. Orozumiem że to jest serial Akcij i musi trzymac w napięciu ale to chyba jakieś fatum tam maja skoro wszysko dzieje sie z zegarkiem w ręku. Ogólnie niemam wiekszych zastrzeżeń do serialu dostarcza niezłej rozrywki i wciąga.
Haha, "bąby" mnie zmiażdzyło.
A co do dyskusji. Gdyby się tam tyle nie działo, to powiedziałbyś że to są nudy a nie serial sensacyjny. Za to ty mówisz, że się dzieje za dużo, i mogłoby być bardziej realistycznie.
Powiem tak: teraz jest najbardziej realistycznie jak się da. To jest pewien kompromis pomiędzy realnością a bardzo dobrą, wciągającą rozrywką. Ten serial ma przykuwać do ekranu, i robi to wyśmienicie. A to, że cliffhangery są zawsze o pełnych godzinach? Trudno. Nigdzie indziej ci nie nakręcą takiego serialu z takim budżetem ale bardziej realistycznego.
Ja się cieszę, że było już 5 sezonów a serial wciąż jest moim numerem 1!