Skończyłem właśnie 3 sezon tej wspaniałości . Nie wiem co biorą scenarzyści ale musi to być coś zajebistego . Przez cały czas tak trzymać w napięciu i naprawdę zaskakiwać widza ? Niesamowity wyczyn.
Serialowi można zarzucić pewne naciągnięcia ale nie wypada wręcz o nich wspominać przez pryzmat poziomu realizacji. Dodatkowy ogromny atut to galeria postaci z krwi i kośći.
Osobne zdanie należy się Kieferowi Sutherlandowi - to co ten gość tutaj pokazuje to geniusz. Z miejsca stanął u mnie na wyżynach ulubionych postaci fabularnych.
Mam tylko nadzieję,że serial nie straci tempa w dalszych sezonach. Pozdrawiam fanów tego serialu ;)
Nie straci, a wręcz przeciwnie zwiększy tempo :) Kolejne sezony są co raz lepsze, o tym Cię mogę zapewnić.
Przestrzegam jednak, żebyś nie przeglądał innych tematów bo jest w nich wiele spoilerów, które zepsuły by Ci bardzo oglądanie.
Domyślam się, dlatego nawet tam nie patrzę. Musiałem się jednak podzielić wrażeniami :)
No to jeszcze wiele godzin przed Tobą z życia Bauera... ;-)) Właśnie dlatego jest wyjątkowy bo zrobiony inaczej niż inne seriale... nie wspominając o muzyce... Seana Callery, zwrotach akcji, tempie i wielu innych fajnych ... ale co tam.. nic Ci więcej nie mówię... nic tylko oglądaj kolejne odcinki i sezony i tak jak napisał Demolka25 unikaj spojlerów bo zepsujesz sobie cały fun. Ja jestem już po wszystkich sezonach a i tak z miłą chęcią wracam do ulubinych watków i odcinków. Miłego oglądania i emocji... ;-)))