Nie oglądam tego serialu, bo po pierwszym odcinku po prostu mnie nie zainteresował. Zastanawia mnei jedna rzecz- jeżeli dzieje się to w czasie rzeczywistym, to co z nocą? Oni w ogóle w tym serialu nie śpią??
Przy takiej dawce adrenaliny też byś nie zasnął. :-) Polecam obejrzeć następne odcinki, na pewno wciągnie. Natomiast kolejne sezony "24 godzin" dzieją się w odstępstwie kilku miesięcy/lat od siebie nawzajem, więc na pewno wtedy ucięli sobie porządne drzemki. Pozdrawiam.
Dzięki za odpowiedź :))
Wiesz powiem Ci, że coraz bardziej się przekonuję, żeby chociaż obejrzeć przynajmniej pierwszą serię :)
Dotychczas obejrzałem sześć serii. Najbardziej emocjonująca i wciągająca jest zdecydowanie seria pierwsza, natomiast najwięcej zwrotów akcji i nieoczekiwanych momentów znajduje się w serii trzeciej. Nie wiem jak serial mógł cię nie zainteresować, gdy ja obejrzałem pierwszy odcinek to tak się wciągnąłem, że przez trzy dni obejrzałem pierwszą serię. Kolejne serie co prawda oglądałem po kilka tygodni, jednak serial trzyma poziom.