PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38548}

24 godziny

24
2001 - 2010
7,4 19 tys. ocen
7,4 10 1 18624
7,4 8 krytyków
24 godziny
powrót do forum serialu 24 godziny

No no 2 sezon

ocenił(a) serial na 8

jest niesamowity 1 sie chowa przy nim. wie ktos kiedy bedzie u nas 2 sezon na DVD? hmm ciekawe czy wogole bedzie

ocenił(a) serial na 10
Marley

no drugi jest swietny z tymi wszystkimi problemami Jacka i Kim po smierci Teri, ale pierwszy tez mi sie podobal - byl przede wszystkim orginalny i to jest ten wlasciwy najdluzszy dzien w zyciu Jacka Bauera - w nastepnych sezonach z Jacka robi sie juz troche rambo;) ale i tak uwielbaim ten serial - czwarty sezon mnie przez chwile rozczarowywal bo zrobil sie, co moze byc najwiekszym zarzutem dla tego filmu, przewidywalny ale wszystko wrocilo do normy kiedy pojawil sie czlonek starej gwardii ;) jak ktos ogladal to bedzie wiedzial o kogo mi chodzi, nie bede robil spoilerow - ogladajcie 4 sezon i cieszcie oczy kolejnymi wyczynami Jacka :D

ocenił(a) serial na 8
Marley

ciekawe to co powiedziales. Jestem narazie w koncowce 2 sezonu i nic wiecej nie moge powiedziec do twojego komentarza musze poczekac az obejze 3 i 4 sezon a mam nadzieje ze niedlugo zaczne ogladac je ogladac:)

użytkownik usunięty
Marley

a mi się i takl podobał najbardziej trzeci sezon. Fajny pomysł i realizacja, a przede wszytskim cały czas coś się dzieje. Poza tym jest wiele... no, nieoczekiwanych, że tak powiem, sytuacji... a drugi i pierwszy też dobre, ale chyba jestem wyjątkiem, bo pierwszy bardziej mi sie podobał od drugiego, ale to już rzecz gustu. Teraz czekam tylko na czwarty i wtedy będe miał już wszystkie zaliczone:D

użytkownik usunięty
Marley

a mi się i takl podobał najbardziej trzeci sezon. Fajny pomysł i realizacja, a przede wszytskim cały czas coś się dzieje. Poza tym jest wiele... no, nieoczekiwanych, że tak powiem, sytuacji... a drugi i pierwszy też dobre, ale chyba jestem wyjątkiem, bo pierwszy bardziej mi sie podobał od drugiego, ale to już rzecz gustu. Teraz czekam tylko na czwarty i wtedy będe miał już wszystkie zaliczone:D