PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38548}

24 godziny

24
2001 - 2010
7,4 19 tys. ocen
7,4 10 1 18624
7,4 8 krytyków
24 godziny
powrót do forum serialu 24 godziny

Opinie

ocenił(a) serial na 10

Na moim bloogu tutaj: www.recenzjefsk.bloog.pl
wstawiłem opinię o pierwszych dwóch sezonach 24 Godzin. Proszę o poczytanie i szczerą
opinię.
Niedługo następne :)

mark1618

Przeczytałem wszystkie (już 3) recenzję i śmiało mogę powiedzieć, że są bardzo dobre. Nie mówię tylko o tym, że poszczególne sezony zostały "właściwie potraktowane", ale są przejrzyste i fajnie się je czyta.

Co prawda, jak napisałeś przy recenzji pierwszego sezonu, oceniłeś go trochę przez pryzmat kolejnych i wydaję mi się, że gdybyś pisał opinię zaraz po premierowej emisji tegoż dnia (że tak to ujmę) to ocena była by większa :) Ale nie szkodzi, w końcu jeśli ktoś się jeszcze nie zabrał za ten serial to właśnie takimi recenzjami powinien się sugerować a nie tymi sprzed 10 lat.

PS: Przeczytałem też inne, np. ostatniego sezonu Dextera, z którą również się zgadzam, tym bardziej że wszystkie sezony obejrzałem w ciągu ostatniego miesiąca, więc mam świeże spojrzenie na wszystkie sezony zestawione obok siebie. Podsumowując widzę że masz podobny gust i dobre spojrzenie na poszczególne tytuły, więc śmiało mogę polecić.

PS2: Ciekawy jestem kolejnych dotyczących 24, na marginesie mówiąc - jednego z moich ulubionych seriali :)

ocenił(a) serial na 10
Demolka25

Na razie jestem na 15 odcinku 4 sezonu także następne recenzja za dwa, lub trzy dni. Dzisiaj będzie kilka związanych z innymi serialami :)

ocenił(a) serial na 10
mark1618

Dodałem recenzję 4 sezonu i na razie robię sobie przerwę z Godzinami :)

mark1618

Nie rób przerwy, gdyż 5 sezon jest jednym z najlepszych. Swoją drogą jestem ciekawy co napiszesz o 5 sezonie. Zauważyłem, że zdążyłeś już obejrzec pierwszy odcinek w którym było to wielkie bum.

ocenił(a) serial na 10
Maniek2008

Och było takie bum, że mało mnie nie zgięło. Dzisiaj kończę nadrabiać The Killing i zaczynam American Horror Story, ale skoro mówicie, żebym nie robił przerwy to i do dnia piątego powrócę :D