PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38548}

24 godziny

24
2001 - 2010
7,4 19 tys. ocen
7,4 10 1 18624
7,4 8 krytyków
24 godziny
powrót do forum serialu 24 godziny

W towarzystwie tak zaawansowanych fanów tego serialu nie wiem czy mogę wypowiadać się na tym forum ponieważ dopiero wczoraj obejrzałem pierwsze 5 odcinków pierwszego sezonu 24 godziny i jest to moje "dziewicze" spotkanie z tym serialem ..... ale już teraz jestem pewien, że spędzę wiele godzin nad przygodami głównego bohatera (jeżeli tylko pozostała część serialu będzie trzymała poziom pierwszych odcinków). Najbardziej dobitnym przykładem mojego zafascynowania serialem jest fakt, iż siedząc w pracy zamiast harować przeglądam to forum ....... ale cóż oby do dzisiejszego wieczoru kiedy znów zasiądę przed ekranem komputera w ciepłym fotelu z termosem gorącej kawy ........ Pozdrawiam wszystkich

ocenił(a) serial na 10
Szamotg

Az Ci zazdroszcze, pamietam te emocje jak ogladalem pierwszy raz, nawet nie wiem kiedy minelo 10 odcinkow :D. I te skoki cisnienia na koniec odcikow :D Cos pieknego, dla mnie ten serial jest no.1.

ocenił(a) serial na 8
Sleepwalker83

Tez taki mialem. Juz od pocztkowych odcinkow pokochalem ten serial. Wlasciwie 2 sezon caly obejrzalem w ciagu 5 dni. Teraz po prostu MUSZE conajmniej 3 odcinki dziennie ogladac :D

Pzdr