PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38548}

24 godziny

24
2001 - 2010
7,4 19 tys. ocen
7,4 10 1 18626
7,4 8 krytyków
24 godziny
powrót do forum serialu 24 godziny

Czy w sezonie 3 jest David Palmer czy on rzeczywiście umarł w końcówce 2 sezonu??

ocenił(a) serial na 10
Rychoslaw

Wiem, ale nie powiem :D Nie chcę Ci psuć całej zabawy z 3 sezonem ;) Ale juz w pierwszym odcinku 3 sezonu znajdziesz odpowiedź na swoje pytanie :)

użytkownik usunięty
Rychoslaw

Nie umarł tylko został zarażony wirusem.Przez trzy lata żył więc chyba to nic grożnego...mam nadzieje. Iza

w oryginale koncowki drugiego sezonu palmer lezy i film sie konczy.
w alternatywnym zakonczeniu zrobili tak, ze on jednak po chwili wstaje, "otrzepuje sie" i jest OK:)
no, ale gdyby dali to drugie zakonczenie nie byloby elementu napiecia. dali je tylko na dvd w dodatkach.

nie ogladalem jednak dalej, ale slyszalem, ze palmer ma umrzec. hmm.. moze to wlasnie od tego wirusa. ale nic nie mowcie:)

użytkownik usunięty
Rychoslaw

obejrzalem niedawno caly trzeci sezon :) niech zyje kazaa :P a odpowiedz jest........... ale nie bede psul ci przyjemnosci, racja ze dowiesz sie na samym poczatku 1 odcinka, czy palmer zyje :) pozdrawiam

ocenił(a) serial na 9
Rychoslaw

"Kto pyta nie błądzi" jako że pytasz to odpowiem Ci na Twoje pytanie, Prezydent Palmer nie zginął w 2 serii, lecz został zainfekowany przez Mandy (może pamiętasz ją z 1 serii, to ona w pierwszym odcinku uwiodła fotografa Palmera niejakiego Martina a później wysadziła samolot w powietrze w którym on właśnie leciał, ale nie to jest najważniejsze, dodam tylko że w 3 serii jej nie zobaczymy ale final 4 serii zostaje dla Mandy). Jeśli chodzi o Palmera to zobaczymy go jeszcze w całej 3 i od połowy 4 serii. UWAGA teraz będzie SPOILER co do SERII 5: Prezydent Palmer wystąpi jeszcze na początku 5 Dnia, ale tylko w pierwszej godzinie a dokładnie w pierwszych minutach bo zostaje zabity przez Snajpera... Jak ktoś ma jakieś pytania odnosnie "24" to to jest moj nr. gg 1579232