Kim była kobieta na zdjęciach na końcu drugiego odcinka. Ostatnio przegapiłem trochę i niezbyt się oriętuję czy wiadoimo już kim ona jest czy jeszcze nie? (jeśli nie to proszę nie spoilerować :) ).
To była Nina Mayers. W pierwszej serii pracowała razem z Jackiem, ale w ostatnim odcinku okazało się, że jest zdrajczynią. To ona zabiła żonę Bauer'a.
No tak... to rzeczywiście ona. Tak dawno temu oglądałem pierwszą serię, że zapomnialem już kim ona jest :) .
Tylko spokojnie:)
Wiem, że nam wydaje się niemożliwe takie zjawisko jak zapomnienie Niny Myers, ale nie wszyscy mają takiego fioła na punkcie 24;)
A, że serial na antenie Polsatu gościł ostatnio dwa lata temu (powtórka), to ludzie pozapominali nie tylko fabułę, ale i bohaterów.
No ale już w niedzielę Nina się wszystkim przypomni, a ci co niewidzieli 1 sezonu będą mieli okazję ją poznać.
Oj tak, Nina sie pokaże:D Moja Nina się przypomni:D Moja Nina zniszczy ich wszystkich:D:D Moja Nina zniszczy świat za pomocą swojej drugiej tożsamości, która zwie się Feniks:D:D:D Tylko moja Nina otworzy obrotowe drzwi tak, by trzasnęły:D:D:D:D Pan Bóg zmienia wodę w wino, moja Nina zmienia bobra w taboret:D:D:D:D:D Tylko moja Nina wie, gdzie podziały się tamte prywatki:D:D:D:D:D:D Tylko moja Nina zjadła tort urodzinowy nie wiedząc, że w środku czekała striptiserka:D:D:D:D:D:D:D
Cholera... to był Chuck Norris (i w przypadku drugiego przypadku Jean Grey, ale to szczegóły:P).
Ci, którzy znają mnie z forum "24" wiedzą, w czym problem (ze mną dla jasności:P);)
Chyba nie nazywasz problemem twojego uwielbienia dla Niny:)
Z tego co napisałeś, wynika, że Nina wywoła co najmniej III wojnę światową:-D
Chyba nie nazywasz problemem twojego uwielbienia dla Niny:)
Z tego co napisałeś, wynika, że Nina wywoła co najmniej III wojnę światową:-D
Chyba nie nazywasz problemem swojego uwielbienia dla Niny? :-)
Wiesz, że z twojej zapowiedzi wynika, że Nina co najmniej wywoła III wojnę światową:-D
Wiesz, że z twojej zapowiedzi wynika, że Nina co najmniej wywoła III wojnę światową:-D