Oglądałam cztery sezony i baaaaardzo mi sie podobaly, zresztą nie wiem komu mogły by się nie podobać.Niestety piątego jeszcze nie zaczęłam, bo według mnie lepiej obejrzyć lepszej jakości i czekam aż bedzie na dvd w polsce.....Wszystkim którzy jeszcze nie widzieli POLECAM!!!
a ja mam piaty sezon w jakosci HDTV z torrentów i się nie chwalę. PS: Piąty sezon 24 sprzedam za 50zeta. niestety narazie tylko 17 odcinków ze wzgledu na opieszałość amerykańskiej telewizji :)
Napisz znawca zażalenie do FOX'a
"...bo jestescie tacy wolni, se sciagam 24 i se bym sprzedal ale nie pusciliscie jeszcze wszystkich odcinkow"
no comment :/
ja tez oglądam 5 sezon ale moim skromnym zdaniem ten jest najgorszy, za bardzo pogmatwali scenariusz i tak juz nienaturalnie jest, zdecydowanie o wiele lepsze są pierwsze 4 sezony poza tym w 5 sezonie zabili chyba wiecej ludzi niz w tamtych 4 razem wziętych w tym prawie wszystkich głównych bohaterów, mimo iz bardzo lubie ten serial mam nadzieje ze to juz ostatni sezon jest bo juz sie robi nudny i zaczyna sie powtarzać
pozdro dla fanów 24 ;)
Nie moge sie z Toba zgodzic :) Fakt ze 5 sezon zaczal sie nieciekawie, zabili wiele glownych postaci, ale od kilku odcinkow akcja zaczyna sie mocno rozkrecac...
Dla mnie jest on juz jednym z najlepszym sezonow, a pozakonczeniu moze byc najlepszym.
Poza tym zakontraktowane jest 8 sezonow...
Ja też nie mogę się zgodzić. Od coraz nudniejszego początku powoli sezon zaczął się rozkręcać, w odc 12 osiągnął szczyt i od tego czasu trzyma w miarę równy poziom. Scenariusz nie jest zagmatwany- jest bardziej logiczny i poukłądany niż ten z 4. Póki co 5 mogę pokojnie postawić na jednej z wyższych półek:)
Pablokoko ale z ciebie gamoń. ///
Sutterland podpisał już kontrakt na następne 3 serie więc trochę jeszcze pooglądamy Jacka w akcji. Piąty sezon trzyma poziom bo jest oparty na schematach wykożystanych (sprawdzonych) w poprzednich seriach, zmieniają się tylko nazwiska i organizacje. To może niestety powoli nużyć dlatego twórcy serii serwują nam takie zwroty akcji jak w 16 odcinku.
Serial jest po prostu wspanialy. Obejzalem wszystkie 4 serie i z niecierpliwoscia czekam do 22 maja na ostatnie 2 odcinki piatej serii i dopiero zaczne ogladac. (jako zeby mnie nie kusily odcinki trzyma je znajomy;) ).
Pozdrawiam