PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38548}

24 godziny

24
2001 - 2010
7,4 19 tys. ocen
7,4 10 1 18624
7,4 8 krytyków
24 godziny
powrót do forum serialu 24 godziny

Spielberg won!!!

ocenił(a) serial na 10

Ludzie mamy na forum prawdziwego znawcę tematu więc wypowiedzmy się jak bardzo go lubimy i podziwiamy.pozdrawiam wszystkich baueromamiaków.

ocenił(a) serial na 8
Falkor

Wiesz, myślę, że nie warto na niego psioczyć, to zniżanie sie do jego poziomu;) Pan wyraźnie ma jakiś kompleks, należy tylko współczuć.

użytkownik usunięty
Damnit

a ja mysle , ze powinniscie chlopaki obaj chwycic sie za rece i obejrzec w kinie maraton 24 hours ( oczywiscie w ostatnim rzedzie)

ocenił(a) serial na 8

Spielberg, ostatnie słowo do Ciebie, bo nie zamierzam sobie ścierać więcej klawiszy na Ciebie. Praktykujesz siadanie z kolegami w ostatnim rzędzie? Ja nie, ale Tobie życzę z tym powodzenia. Po drugie, po jasną cholerę wypowiadasz się na temat serialu, którego najwyraźniej w ogóle nie znasz? Nie "24 hours", ale "24" po pierwsze. Po drugie masz z serialem jakiś problem? Może masz jakiś kompleks na punkcie pana B. i zazdrościsz mu jego "wacka" jak to nazwałeś. Jeśli tak to naprawdę ogromne wyrazy współczucia dla Ciebie, chłopie.
Sorry dla wszytskich, co to czytają, że wypowiedź na tak niskim poziomie, ale trzeba przekaz dopasować do poziomu odbiorcy. To na tyle w tym temacie;)

użytkownik usunięty
Damnit

a ja mysle chlopaki ze powinniscie obaj chwycic sie za rece i obejrzec maraton 24 hours w kinie ( oczywiscie w ostatnim rzedzie)

ocenił(a) serial na 10

gościu kopiesz sobie dół,razem z karorem cię dopadniem przesłuchamy cię ala bauer style.ha ha ha

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 10

To ty jak taki wysoki jesteś, to stale musisz zapierdalać w futryny przy przechodzeniu przez jakiekolwiek drzwi. Przez to, zapewne dorobiłeś się kilku wstrząsów mózgu i dlatego wypisujesz takie dyrdymały na żenująco niskim poziomie. Nie wypowiadaj się na tematy o których nie masz zielonego pojęcia. Nie oglądałeś, to nic nie pisz.

użytkownik usunięty
mapol_2

Po pierwsze to gratuluje kółka adoracyjnego, jestescie swietni chlopaki i napewno ładnie razem ze sobą wyglądacie. Po drugie framenty serialu widziałem, co daje mi prawo do komentarzy ( moze baueromaniakiem nie jestem ale zawsze), a po trzecie nie powiedziałem jeszcze zlego słowa na ten serial wiec nie wiem o jakich dyrdymałach Ty piszesz. Po czwarte w dyskusje o poziomach nie potrzebnie dałem się wciągnąc ale o to tu nie trudno bo zauważyłem, że "pomiary" poziomów innych użytkowników tego portalu to ulubione zajęcie większosci. Po piąte, wyluzujcie ludzie, Polska i tak ma już zbyt wysoki współczynnik zgonów spowodowanych zawałami serca a wy sobie tak cisnienie podnosicie prubójąc naprawic ten świat i umoralniać jednostki na nim żyjące. Zyczę miłego dnia bałeromaniacy...

użytkownik usunięty

Siema Znawca...

A myślałem, że to tylko się ze mną na Forum chchialeś napier...ać
Zauważyłem, że do wszystkich piszesz, że pewnie mają po 15 lat i takie tam, a tak naprawdę to Ty pewnie masz ze 20 pare latek i siedzisz całymi dniami przed komputerem. To normalnie żalosne. jest

użytkownik usunięty

Tak, rozgryzłeś mnie... całymi dniami siedze przed kompem, noszę flanelowe koszule, glany i wojskowy plecak typu "kostka". Żałuję że doba nie ma 25 godzin bo wtedy miałbym dodatkową godzinę do siedzenia przed monitorem. Wiem , że to jest żałosne i dziwie się sobie, że doprowadziłem sie do takiego stanu. Dziękuję ci za uswiadomienie mi tego faktu i przy okazji pozdrawiam twoją mamę, powiedz jej że była świetna wczoraj...

użytkownik usunięty

mame już pozdrowiłem.

Ps. pozdrów brata - też się spisał.

Ps.2 A tak poważnie to widze, że łatwo popadasz w konflikty, więc nie dziwię się, że masz tu na filmwebie wielu wrogów.

Pozdro