PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38548}

24 godziny

24
2001 - 2010
7,4 19 tys. ocen
7,4 10 1 18630
7,4 8 krytyków
24 godziny
powrót do forum serialu 24 godziny

http://www.facebook.com/?ref=logo#!/event.php?eid=127551550635586
Jak myślicie ile byście wytrzymali? Ja podejrzewam że do początku 3, a później musiał bym mieć jakieś dopalacze :)

ocenił(a) serial na 10
Robert831231

Też o tym czytałem na fejsie, super sprawa (plus jeszcze kasa), jakbym mieszkał w LA to chętnie bym na to poszedł.
Co do wytrzymania to też podobnie jak Ty - gdzieś do początku trzeciego sezonu, góra do połowy choć wątpię - pamiętam jak oglądałem cały szósty pod rząd za jednym zamachem i pod koniec były rzeczywiście małe napięcia na linii kooperacji, tym bardziej, że inaczej nie spać kilka dni ale przy tym się cały czas ruszać a nie spać kilka dni ale siedzieć i oglądać.

ocenił(a) serial na 10
VisitorQ

No dokładnie ja pamiętam jak próbowałem 2 zobaczyć kiedyś cały na canal plus. Usnąłem gdzieś po 2 w nocy, dla tego podejrzewam że jedynym komu może się udać ten wyczyn to sam Jack :)

ocenił(a) serial na 10
Robert831231

Tylko nie wiem czy byłby w stanie wysiedzieć w jednym miejscu tyle czasu, no chyba, że była by taka akcja:

Do Jacka dzwoni Prezydent Stanów Zjednoczonych Ameryki Północnej. W tle powiewa amerykańska flaga i leci podniosła muzyka z lekka nutką nostalgii.
Prezydent: Jack, skontaktowali się z nami terroryści którzy są w posiadaniu 500 głowic nuklearnych uzbrojonych dodatkowo w najbardziej niebezpieczne i śmiercionośne wirusy świata.
Jack: Już jadę ich dopaść.
Prezydent: Jest chyba łatwiejszy sposób by zapobiec katastrofie.
Jack: To znaczy?
Prezydent: Żądają byś odbył maraton w oglądaniu serialu "24 godziny" - 8 sezonów, 192 odcinki, 8640 minut non-stop.
Jack: Tylko to?
Prezydent: Tak.
Jack: Czyli nie mogę nikogo zabić, pobić, podpalić poddusić lub pociąć na drobne kawałki?
Prezydent: Nie tym razem.
Jack: A to niech zrzucają te bomby.
Prezydent: ???
Jack: I tak jestem na wakacjach
Prezydent: Gdzie?
Jack: Właśnie wkraczam do pałacu Bin Ladena, zabiłem już niemal wszystkich strażników, kieruje się do kwatery głównej, także muszę się pożegnać. A więc, żegnam.
Prezydent: Ale Jack...

ocenił(a) serial na 10
VisitorQ

Nie przewidziałeś jednego, terroryści mają też Kim, to był by taki nagły zwrot akcji :). Wtedy Jack po zabiciu Bin Ladena, na pewno zgodził by się ten maraton :)

ocenił(a) serial na 10
Robert831231

Damm it, rzeczywiście masz rację.

Jack: Chloe podłącz się do satelity i pokaz mi gdzie jest ten maraton.
Chloe: Jack jaki masz plan?
Jack: Zabić wszystkich złych i ocalić Kim.
Chloe: To może jednak ten maraton byłby naprawdę lepszym rozwiązaniem?
Jack milczy a napięcie i dramatyzm rośnie.
Jack: Dobra. Niech im będzie. Powiedz mi tylko o czym jest ten serial?
Chloe: A więc wszystko rozgrywa się w czasie rzeczywistym w ciągu jednego bardzo długiego dnia, główny bohater jest niezniszczalnym agentem federalnym...
Jack: Hmmm, coś mi to przypomina... Połącz mnie z Prezydentem!

ocenił(a) serial na 10
VisitorQ

Zacząć oglądać po raz 1 wszystkie sezony 24 godziny to rzecz bezcenna i ten element zaskoczenia...Bo oglądając taki maraton, gdy już wdział się pewnie nie raz wszystkie sezony to już nie to samo...

ocenił(a) serial na 10
lampard22

Vis jacyś słabi ci zawodnicy, właśnie czytam: 42 hours into the 24 marathon, 17 contestants remaining... Ciekawie jak szybko, zostanie 1 :)

ocenił(a) serial na 10
Robert831231

Na fejsie pisze że zostało już tylko trzech. I racja jacyś słabi. Jack byłby niepocieszony.