PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38548}

24 godziny

24
2001 - 2010
7,4 19 tys. ocen
7,4 10 1 18624
7,4 8 krytyków
24 godziny
powrót do forum serialu 24 godziny

Jest tyle młodych i dużo bardziej utalentowanych aktorek, które powinny w nowym, dziewiątym sezonie, wcielić się w postać graną przez Strahovsky ... Jej drewniana gra aktorska i pozowanie w każdym kadrze sprawia, że wolę patrzeć na rury i biurka w CTU niż na nią :) Zgadzacie się?

ocenił(a) serial na 10
BartolKubicki

1) Temat powinien znaleźć się na forum 24lad
2) nie :)

ocenił(a) serial na 10
BartolKubicki

Nie zgadzam się. To że jest całkiem ładna to nie znaczy że drewniana aktorsko;-).

ocenił(a) serial na 7
BartolKubicki

Skończ zajebista aktorka a na dodatek Polka ( Iwona Strzechowska) tak się kiedyś nazywała, jest łoda jeszce się wyrobi ja ją oceniam na 7 za gre aktorską , a 10 za twarz i seksapil :P srednia wychodzi 8.5 ;p
pozdr.

ocenił(a) serial na 10
BartolKubicki

Spoiler!!!!!!! Spoiler!!!!! Spoiler!!!!!!!!!!! Spoiler!!

Wg mnie poradziła sobie bardzo przyzwoicie, nie tylko latała wokół rozwalając każdego po kolei, ale miała również postać nie łatwą do zagrania, bo wątek jej ze swoim mężem, niby zdrajcą, a w rzeczywistości wrobiony został przez jej szefa i jak dobrze pamiętam, powiesił się on w celi był dla niej bardzo emocjonujący i zaskakują cy dla niej, niełatwo zagrać aktorom, tym bardziej kobietom w serialach akcji uczuć i zachowań takich jak: zaskoczenie, żal, skrucha, smutek, a o dziwo poradziła sobie przynajmniej wg mnie z tym bardzo dobrze. Nie miała tak czy siak łatwej roli, no ale oprócz Jacka i Audrey ona była moją ulubioną i najlepiej zagrana postacią w 8 sezonie. A koniec zostawia tka jak 8 otwarta furtkę, ciekawe czy zrobią 10 sezon, może jak 9 powróci po 4 latach hehe? W sumie to nie wiem czy bym chciał bo tak to zapamiętałem ten serial w chwale, niesamowicie zrobiony, za żadnym tak nie tęsknie i mi nie brakuje, ale czasem boję się żeby tego nei zesppuli przez następny sezon, któy nie wiadomo czy utrzyma dotychczasowy poziom, ale jak by tak miało być to z chęcią bym go zpbaczył. No w sumie, skąd Jack nie ucieknie no nie? Choć Ruskie, to misja życia.