Jest tyle młodych i dużo bardziej utalentowanych aktorek, które powinny w nowym, dziewiątym sezonie, wcielić się w postać graną przez Strahovsky ... Jej drewniana gra aktorska i pozowanie w każdym kadrze sprawia, że wolę patrzeć na rury i biurka w CTU niż na nią :) Zgadzacie się?
Nie zgadzam się. To że jest całkiem ładna to nie znaczy że drewniana aktorsko;-).
Skończ zajebista aktorka a na dodatek Polka ( Iwona Strzechowska) tak się kiedyś nazywała, jest łoda jeszce się wyrobi ja ją oceniam na 7 za gre aktorską , a 10 za twarz i seksapil :P srednia wychodzi 8.5 ;p
pozdr.
Spoiler!!!!!!! Spoiler!!!!! Spoiler!!!!!!!!!!! Spoiler!!
Wg mnie poradziła sobie bardzo przyzwoicie, nie tylko latała wokół rozwalając każdego po kolei, ale miała również postać nie łatwą do zagrania, bo wątek jej ze swoim mężem, niby zdrajcą, a w rzeczywistości wrobiony został przez jej szefa i jak dobrze pamiętam, powiesił się on w celi był dla niej bardzo emocjonujący i zaskakują cy dla niej, niełatwo zagrać aktorom, tym bardziej kobietom w serialach akcji uczuć i zachowań takich jak: zaskoczenie, żal, skrucha, smutek, a o dziwo poradziła sobie przynajmniej wg mnie z tym bardzo dobrze. Nie miała tak czy siak łatwej roli, no ale oprócz Jacka i Audrey ona była moją ulubioną i najlepiej zagrana postacią w 8 sezonie. A koniec zostawia tka jak 8 otwarta furtkę, ciekawe czy zrobią 10 sezon, może jak 9 powróci po 4 latach hehe? W sumie to nie wiem czy bym chciał bo tak to zapamiętałem ten serial w chwale, niesamowicie zrobiony, za żadnym tak nie tęsknie i mi nie brakuje, ale czasem boję się żeby tego nei zesppuli przez następny sezon, któy nie wiadomo czy utrzyma dotychczasowy poziom, ale jak by tak miało być to z chęcią bym go zpbaczył. No w sumie, skąd Jack nie ucieknie no nie? Choć Ruskie, to misja życia.