24 godziny

24
2001 - 2010
7,4 19 tys. ocen
7,4 10 1 18716
7,3 6 krytyków
24 godziny
powrót do forum serialu 24 godziny

Mam pytanie. Który z bohaterów, oczywoście prócz Jacka, który moim zdaniem wymiata i stworzył nowy rodzaj "tego dobrego", jest waszym ulubionym i dlaczego. Mi podobał się w 3 sezonie Chase pewnie dlatego, że bardzo przypomina Jacka swoim zdecydowaniem i poświęceniem (odcięta ręka). I jeszcze Michelle za swisty spokój jaki wprowadzała w klimat serialu. Czekam na wasze opinie. POZDRAWIAM

ocenił(a) serial na 10
redziniaczek

Dla mnie AAron Pierce i Edgar Stiles. Edgar bardziej.

redziniaczek

Chyba był już taki temat ale dobrze, moge swoje powtarzać w kółko:P. Moja ulubioną bohaterka jest Nina Myers, ponieważ: wypełnia(ło) ją czyste zło, mroczna energia xDbuahhhaa(szaleńczy śmiech), była to rola świetnie zagrana xD, bo ja w każdym razie przed odcinkiem 23s1 bym raczej się nie założyła, kto tu jest zły;P, oprócz tego... chciałam coś napisać ale mi wyleciało z głowy:(wrr... w każdym razie spdobała mi sie też postać Chase'a, bo to "niezobojętniała" wersja Jacka, i George Mason, ponieważ miał poczucie humoru, które mnie powalało na kolana, Michelle w 2s była całkiem ciekawa. Do Tony'ego mam sentyment, ale taki z niego troszeczkę flegmatyk... Na koniec dodam może, że moją NIEulubioną postacią jest na zawsze Kim xD

ocenił(a) serial na 9
redziniaczek

Dla mnie jest to zdecydowanie prezydent Charles Logan i Aaron Pierce.

ocenił(a) serial na 10
Anita23

Charles Logan , Tom Lennox , ostatnio Mike Doyle.
I jeszcze Edgar i Morris O'Brian.

redziniaczek

Dla mnie Chloe O'Brian najbardziej wymiata w tym serialu, jest strasznie denerwujaca ale na dluzsza mete to jest wlasnie u niej fajne. Zawsze chce mi sie smiac z jej wypowiedzi, wali prosto z mostu. Zauwazylem nawet ze nic nie mialbym przeciwko gdyby moja dziewczyna miala taki charakter.(Tylko ze jestem dopiero przy 7 odcinku 5 serii, a przeciez znajac ten serial moze sie wszystko zmienic i nawet okazac ze jest("była") siostra Palmera :-) ).

redziniaczek

Najbardziej lubię Davida Palmera, za spokój i opanowanie.
A poza tym Toniego Almeide, Chloe O'Brian, Michelle Dessler, Nine Myers i Audrey Raines.
Bardzo też polubiłem w drugim sezonie Kate Warner
Ogólnie rzecz biorąc w 24 jest wiele postaci, do których można się przywiązać :)

redziniaczek

Kim Bauer! Nietrudno się domyślić dlaczego :PP

ocenił(a) serial na 8
Laertes

Kim Bauer mogłaby pretendować do nagrody największej ofiary wszechczasów;) Beznadziejna postać, a też nie aż tak urokliwa, by nie zauważyć jej głupoty;)

ocenił(a) serial na 9
redziniaczek

Właśnie obejrzałam trzeci sezon i do listy moich ulubionych bohaterów dołączam braci Salazar: Ramona i Hectora.

ocenił(a) serial na 9
redziniaczek

Natomiast po obejrzeniu sezonu 4 dołączam do mojej listy Tony'iego Almeida.

ocenił(a) serial na 10
Anita23

zauważyłam, że na początku każdego nowego sezonu nie jestem przekonana do nowych postaci. Zawsze mam poczucie tęsknoty za poprzednią ekipą w CTU. a po kilku odcinkach coś się zmienia...nagle widzę, że ludzie ci współdziałają z Jackiem i stanowią wsparcie dla niego, co zmienia moje nastawienie do nich.
Z postaci drugiego planu to zdecydowanie lubię Mike'a Novicka i Curtisa Manninga - ten wyraz ich twarzy w 5 sezonie, gdy widzą po raz 1szy Jacka...super zagrane!

ocenił(a) serial na 9
joshlymanfan

Najpierw oglądałam sezon 5, a później dopiero 3. W piątym kompletnie nie podobał mi się Tony, a po trzecim po prostu go pokochałam;p Teraz się zastanawiałam jak można go było nie lubić?
Albo przed oglądaniem 3 sezonu wmawiałam sobie, że już nie będzie tak fajnie, bo nie będzie Charles'a, Marthy i Aaron'a, a jednak okazało się, że bracia Salazar są świetni, tak samo jak Nina Myers.

ocenił(a) serial na 6
Anita23

Tony i Curtis Manning. Ten drugi, za to, że po prostu był dobry. Ci wszyscy niedzielni agenci, którzy chyba dorabiali w przedszkolach, ginęli w każdej akcji, ale na niego zawsze można było liczyć, aż do tego głupiego momentu...

ocenił(a) serial na 10
era

Jack jest najlepszy i niepokonany :) Ale lubię też Curtisa i Chloe. A w 6'ym sezonie pojawił się Mike Doyle który z początku mnie strasznie wkurzał ale później tworzyli z Jackiem tak wybuchowy duet, że aż przyjemnie było popatrzeć. Mam nadzieję że zobaczymy jeszcze Doyla.

ocenił(a) serial na 10
matt80

Zdecydowanie Ramon Salazar z III sezonu 24h. Koleś miał niepokojącą facjatę południowo amerykańskiego gangstera, zagrał kapitalny czarny charakter.
W moim rankingu serialowych mafiozo jest na II miejscu zaraz po Abruzzim :-) Aktor który odtwarzał tą postać wcześniej grał Bucho w "Desperado" Rodrigueza.
Po za tym bardzo cenie sobie Tonego Almeide, Aarona Pierce'a no i oczywiście największego super-złoczyńcę w 24h czyli Nine Myers.

ocenił(a) serial na 9
Abruzzi

Podzielam Twoje zdanie, Abruzzi :)

ocenił(a) serial na 9
Abruzzi

Mi natomiast, po obejrzeniu 1 sezonu jeszcze spodobał się George Mason .