PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38548}

24 godziny

24
2001 - 2010
7,4 19 tys. ocen
7,4 10 1 18624
7,4 8 krytyków
24 godziny
powrót do forum serialu 24 godziny

Kończe oglądać pierwszy sezon i jestem pod wrażeniem wszystkich w sumie wątków.
Jedyny kiepski wątek to amnezja Teri, to chyba było tylko po to by pokazać że ona też nie była taka ''wierna''. Wątek miłosny z córką też trochę nudnawy ale w Homeland był o wiele gorszy no i jak już pisałem jest z niej świetna laska, więc choćby dla wrażeń wzrokowych może się podobać:D.

ocenił(a) serial na 10
WOLVERINE55

Kolejne sezony będą tylko lepsze no może poza sezonem 6, ale dwa kolejne też stoją na wysokim poziomie :)

ocenił(a) serial na 10
PawelFX

Zacząłem wczoraj drugi sezon. Pierwszy odcinek dość nudny aż do sceny ze świadkiem koronym, mocny szok choć dość logiczne było to co Jack zrobił. Potem już tylko lepiej aż do kulminacji w trzecim odcinku. Doradca Palmera miał częściowo rację-ja bym może zrobił podobnie z tą różnicą że ja bym kazał ewakuować budynek. Wątek z Kim taki sobie ale widziałem gorszą kreacje córki bohatera w podobnym serialu w porównaniu z którym wątek Kim to mistrzostwo świata. Palmer świetny facet jak na razie przynajmniej. Gdyby nasi politycy byli wszyscy jak on to ten kraj miał by się o wiele lepiej.

ocenił(a) serial na 10
WOLVERINE55

Kurde aż tak dobrze nie pamiętam 2 sezonu który ostatnio chyba z 4 lata temu oglądałem :) ten świadek to gość któremu głowę uciął ?
Nie martw się wątek z Kim jeszcze się rozkręci wiadome było, że początek musi trochę przynudzać chociaż przykładowo w takim sezonie 9 zaczęli od razu z grubej rury :) ciesz się, że możesz oglądnąć całą serie w krótkim czasie bez przerywania, bez reklam i wyczekiwania na kolejne odcinki. Ja zacząłem ten serial oglądać gdzieś w 2003 roku kiedy leciał na Polsacie więc miał trochę przerw było także czasami można było zapomnieć niektóre wątki.

A co do Palmera w prawdziwym życiu raczej by to nie przeszło :) nie sprawdził by się w polityce jest za dobry i za uczciwy :)

ocenił(a) serial na 10
PawelFX

Uczciwy ale nie jest naiwny co pokazał już pod koniec zeszłego sezonu.