PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38548}

24 godziny

24
2001 - 2010
7,4 19 tys. ocen
7,4 10 1 18624
7,4 8 krytyków
24 godziny
powrót do forum serialu 24 godziny

gier na podstawie filmów niż filmów na podstawie gier - zreszta teraz tego mamy od groma

użytkownik usunięty
kamikaze81

powiedział co wiedział, może jakieś przykłady dla tej wybitnej "tezy"?

wspaniale :-) będzie kolejna dyskusja (o ile nie odpuścisz)
określasz się mianem znawcy ekranów i myślisz że masz najlepszy avatar na filmweb?
z kim ja wogólę gadam?
jeżeli się oderwiesz ( a wiem że obserwujesz ten temat) to podyskutujemy sobie (no chyba że jesteś tym z 1001 anonimów)

użytkownik usunięty
kamikaze81

No to dawaj Panie majster... Po pierwsze to jestem ciekaw, czego mamy teraz od groma, bo to jest trochę nie jasne. Po drugie, to gadasz ze Znawcą ekranów. Po trzecie, w temacie gier oraz filmów to na prawdę możemy podyskutować, w tych tematach trochę już siedzę. Bring it on! You have the bark boy! But do You have the bite?!

użytkownik usunięty
kamikaze81

No to dawaj Panie majster... Po pierwsze to jestem ciekaw, czego mamy teraz od groma, bo to jest trochę nie jasne. Po drugie, to gadasz ze Znawcą ekranów. Po trzecie, w temacie gier oraz filmów to na prawdę możemy podyskutować, w tych tematach trochę już siedzę. Bring it on! You have the bark boy! But do You have the bite?!

Silent Hill, Doom, FF to ostatnie wielkie produkcje a zapowiedzianych jest jak na lekarstwo niestety a gier które wychodzą na filmowej licencji to nie da się wyliczyć tyle ich jest.