W Stanach szykują się już do emisji 5 sezonu, a w naszej cud telewizji puszczają dopiero powtórkę 1. To jakaś paranoja!
szukuja to sie do produkcji 5 sezonu bo jeszcze nawet nie wiadomo kto w nim zagra - emisja zaczyna sie w styczniu
A drugi sezon na polsacie ma być na jesieni.....
Tak samo DVD z 2 i 3 sezonem mają być pod koniec roku...
I tak wogóle to Polsat nie jest taki bogaty żeby np. teraz już puścić 4 sezon (w USA skończył się on jakieś 3 tyg. temu) lub 3 sezon, który był ok. rok temu w USA......
Powodzenia w czekaniu :)
Ja tam wolę sobie oglądnąć na DVD....(3 sezon jest fajny..... :D )
no tak.. nie jest tak bogaty żeby puscic 4 sezon ale przeciez oni nawet drugiego nie dali!!! niech sobie odkupia od Canal+ jak to zrobili z pierwszym! Faktycznie miał być na jesieni ale nie ma, a jak do nich napisalam to mi powiedzieli ze niestety nie zaplanowali go w jesiennej ramowce!!! wrrrr....
Ekhm.. pozwole sie nie zgodzic. Co do Polsatu to przyznaje nie wiem co planuje ani kiedy, ale CANAL + skonczyl juz dawno emisje 2 sezonu, potem dal dwa 24 godzinne maratony 1 i 2 sezonu. A teraz tzn. od zeszlego tygodnia jest w trakcie emisji trzeciego sezonu!!!!!
Co wiecej do konca roku maja sie pojawic nowe DVD.
No wiem bo oglądam ale mam go od niedawna(Canal+) i 2 nie widziałam w tv. Musiałam kupić sobie na dvd a takie tanie to nie było...
owszem, polsat jest bardzo głupi. i nie ma co pisać, że nie ma na to kasy - "24" to niezła maszynka do podbijania oglądalności w kosmos, w stanach premierę 5go sezonu oglądało 35 milionów ludzi!!! nie wierzę, że czegoś, co jest tak popularne, nie opłaca się wykupić, nawet za duże pieniądze. poza tym - gdyby byli tak mniej więcej o półtora albo nawet o 2 sezony w tyle za stanami, to nie kosztowało by ich to aż tak dużo, w końcu nie chodzi o to, żeby lecieli równolegle z FOXem...
Z tego co wiem mieli 2 sezon puszczać na jesieni 2005 , jakoś nic z tego jak widać nie wyszło. Nie wie ktoś czy oni całkiem z tego zrezygnowali czy jeszcze mają zamiar pokazać odcinki sezonu 2? DVD z serialem jest trochę za drogie a przez net nie chce mi się tego ściągać, zresztą mam trochę za wolne łącze… a to jest świetny serial i chciał bym obejrzeć kolejne sezony.