no jak mozna bylo tak zakonczyc 4 sezon, rozczarowalem sie musze przyznac, jakby nie mialo byc nastepnych !! :) ale mam nadzieje ze jesli kase zarabial to pewnie zrobia sezon 5 :) cos wymysla pewnie kto ogladal wie o co chodzi:)
wcale sie nie zdziwie jak w nastepnym sezonie zobaczymy Jacka jako terroryste lol ciekawe jak oni to rozwiaza - najbardziej boli mnie to ze serial nie jest jeszcze w produkcji a juz bym go chcial ogladac :P bodajze w lutym albo na poczatku marca ogladnalem 3 pierwsze sezony a pozniej zasysalem torrenty z czwartego na biezaco i tak az do dzisiaj - co ja teraz bede ogladal?
Bedzie sezon 5... Juz podpisano umowy na 2 kolejne sezony :) wejdzcie na http://www.movieforum.pl/24/phpbb/index.php [www.movieforum.pl/24/ph ...] tam sa spekulacje nt 5 sezonu - calkiem ciekawe :D
Nie no, końcówka nie była zła, tylko strasznie naciągnięta. Ale mimo wszytsko oglądało się ją z zapartym tchem i mam nadzieję, że NIE ZOBACZYMY JACKA JAKO TERRORYRTY w 5 sezonie, bo zwątpiłbym w otaczający nas świat;)
Nie ukrywam, że Jack-terrorysta załamałby całkowice mój system wartości... koszmar. Pewnie to będzie tak, że pojawi się nowy problem i wykopią skąś Jacka w 2-3cim odcinku... ale to już było w 2giej serii... więc nie wiem tak na prawdę co wymyślą. Gorzej będzie jak postanowia to zrobic bez niego... Ale póki Jack żyje bądźmy dobrej myśli ;)