PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38548}

24 godziny

24
2001 - 2010
7,4 19 tys. ocen
7,4 10 1 18682
7,4 8 krytyków
24 godziny
powrót do forum serialu 24 godziny

Mógłby ktoś dac namiary na ostatni odcinek 24 godzin (ten który był we wtorek), najlepiej na rapidshare. Oglądałem piąty sezon 24 na kompie i zapomniałem, że jest na polsacie.
z góry thx

JFox89

W ostatnim odcinku : haker odpowiedzialny za sfalszowana taśme umiera bowiem ucieka przed Bauerem i spada z dachu . Ponadto ludzie z centrali CTU znajdują ogluszonego Chapella po czym Tony Almeida i Michelle zostają aresztowani a helikopter z pomoca dla hakera zostaje odwołany . Kate Warner odnajduje core bauera Kim po tym jak zabiła Garyego i zabiera ja do domu , Bauer zaczyna miewac ataki serca . Namawia Sherri Palmer aby zadzwonila do Kingsleya i namowiła go na spotkanie , na ktorym zostanie dokonana wymiana - haker w zamian za obciazajace dowody dot . pani Palmer ktore posiada kingsley .Kingsley podejrzewa pulapke i slusznie - Bauer chce go dorwać pod przykrywką spotkania bowiem haker i tak już jest kaput , pani Palmer ma być przynęta . Tymczasem David Palmer otrzymuje prosbe aby porozumiec sie z premierem Turcji i wyprosic zgode na przelot przez terytorium tego ktaju myśliwcow majacych zbombardowac wrogie ktaje ( czytaj SYRIA IRAK IRAN :) )i choc nie jest juz prezydentem musi udawac że jest aby nikt na razie nie zwietrzyl jego obalenia z urzedu bowiem jest to niev na reke tym kolesiom co chca przywalic w Arabow za wszelka cenę POZDRO

MilesQuaritch

dzięki micha579. Chociaż wiem część tego co się działo.