Mógłby ktoś dac namiary na ostatni odcinek 24 godzin (ten który był we wtorek), najlepiej na rapidshare. Oglądałem piąty sezon 24 na kompie i zapomniałem, że jest na polsacie.
z góry thx
W ostatnim odcinku : haker odpowiedzialny za sfalszowana taśme umiera bowiem ucieka przed Bauerem i spada z dachu . Ponadto ludzie z centrali CTU znajdują ogluszonego Chapella po czym Tony Almeida i Michelle zostają aresztowani a helikopter z pomoca dla hakera zostaje odwołany . Kate Warner odnajduje core bauera Kim po tym jak zabiła Garyego i zabiera ja do domu , Bauer zaczyna miewac ataki serca . Namawia Sherri Palmer aby zadzwonila do Kingsleya i namowiła go na spotkanie , na ktorym zostanie dokonana wymiana - haker w zamian za obciazajace dowody dot . pani Palmer ktore posiada kingsley .Kingsley podejrzewa pulapke i slusznie - Bauer chce go dorwać pod przykrywką spotkania bowiem haker i tak już jest kaput , pani Palmer ma być przynęta . Tymczasem David Palmer otrzymuje prosbe aby porozumiec sie z premierem Turcji i wyprosic zgode na przelot przez terytorium tego ktaju myśliwcow majacych zbombardowac wrogie ktaje ( czytaj SYRIA IRAK IRAN :) )i choc nie jest juz prezydentem musi udawac że jest aby nikt na razie nie zwietrzyl jego obalenia z urzedu bowiem jest to niev na reke tym kolesiom co chca przywalic w Arabow za wszelka cenę POZDRO