Prequel ma być dodatkiem do 5 sezonu na DVD, który wychodzi 5 grudnia w USA:-)
Poszukałem na torrentach i jest do 5 sezonu tylko strasznie słabo udostępniony, ale muszę mieś, właśnie skończyłem 4 sezon a od listopada zacznę 5 to byłby w sam raz.
A nie wiecie gdzie poza torrentami można znaleźć ten prequel do 5 sezonu, może ktoś wie gdzie jest w sieci.
Prequele do 24 są na youtube. Wystarczy wpisać "24 season 4 prequel" lub "24 season 5 prequel".
dziś pojawił sie oficjalny prequel, a nie jakies fanowskie montaze....zapraszam na strone:
www.24trailer.com
sorry co do poprzedniego postu ale pomieszałem prequel z trailerem ;D
w kazdym razie tak czy siak wart obejrzeć...jeszcze raz sorry. pozdro
Trailer fantastyczny! Czekałem na to prawie miesiąc, codziennie zaglądając czy licznik odliczający dni się zmienia i w końcu się doczekałem. Warto było! Sezon 6 to będzie coś!!!
Takie moje wrazenia po 15-tym obejrzeniu juz xD :
- świetna atmosfera zniszczenia miasta i ciągłych ataktów terrorystycznych;
- "Jack Must Die" -) ten slogan mnie zaskoczył;
- świetna muza w tarilerze;
- zarąbista scena jak Jack wychodzi z samolotu, po prostu piękna scena;
- Jack musi sie poswieci;
No póki co to tyle reszta moze później ^^
Pierwszy trailer po prostu rewelacja. Ma swój niepowtarzalny klimat, który dodatkowo podkreślna świetna muzyka. Jedno wiadomo na pewno: będzie się działo i to od samego początku. Fajnie zobaczyć astare postacie znów w akcji. Co prawda Wayne jako prezydent póki co nie bardzo mi pasuje,ale mam nadzieję, że szybko zmienię zdanie.
Wysiadający z samolotu Jack-po prostu coś fantastycznego.
A do premiery 6 sezonu jeszcze 81 dni:(
nie wiedziałem Aragan że działasz też na filmweb'ie :)
co do muzyki to masz 100 % racji, świetna, taka MOCNA!!! :)
Co prawda dosyć słabo, ale jednak sobie działam:)
Za to ciebie na forum ostatnimi czasy nie widać.
Jeśli chodzi o muzykę, to szkoda, że o drugim trailerze nie można powiedzieć tego samego:-(. Trochę nie te klimaty.
w roku szkolnym w ogóle mam mało wolnego czas, może nie jestem aktywny, ale tematy staram się śledzić w każdej wolnej chwili
jeśli czepiac się muzyki to może tylko tego ża za ostra, ale to przeciez tylko trailer :)
To apropos działania- ja też sobie działam na filmwebie;) Co nie znaczy, że cenię go sobie bardziej, niż NASZE forum:D
Prawda, ale i tak nasze forum rządzi:)
A tak w ogóle to zauważyliście, że i na filmweb przenieśliśmy naszą sympatię do robienia OT:-D
OT... niach, niach, niach (evil smile). Czy przez nas kiedykolwiek ktoś miał problemy z OTami??:P
Problemy??? Raczej dobrą zabawę. Ech stare dobre czasy offtopowania w każdym temacie (jak to było Nina w przebraniu króliczka playboya?)
Oj tak, Nina w króliczku Playboya był najlepszym motywem, jaki w życiu mi sie przydarzył:D Nie wspominając o jacku w pomarańczowym dresie prowadzącym grupę tancerzy Gogo. Z jakiej to było okazji, bo pamięć mnie zawodzi:P?
Ja nie pomogę, moja pamięć aż tak daleko nie sięga. Trzeba by było przypomnieć co niektóre wątki.
Wiem, że miała to być jakas impreza rocznicowa;) Tylko nie pamiętam, czy z powodu rocznicy zamachu na palmera czy "śmierci" Victora Drazena...
a co tanczyli? jakis klasyk, latynoamerykański, a może nowoczeny, ciekawe czy zobaczymy kiedyś Kifera w amerykańskiej edycji Tańca z gwiazdami :D
Kiefer tańczący? Czy ja wiem. Wierzę w jego zdrowy rozsądek i mam nadzieję, że nigdy by się nie dał wkręcić w coś takiego. Chociaż kto wie, może ma ukryty talent taneczny:D
w końcu ma WIELKIE POCZUCIE HUMORU i mógłby to potraktować jak rozrywkę miedzysezonową... może... kiedyś.... w odległej galaktyce :p
Pojawił się prequel. Jest na torrentach np www.mininowa.pl lub na youtube. Trwa 10 minut. Nic rewelacyjnego. Można powiedzieć, że się nawet zawiodłem troche.