PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38548}

24 godziny

24
2001 - 2010
7,4 19 tys. ocen
7,4 10 1 18624
7,4 8 krytyków
24 godziny
powrót do forum serialu 24 godziny

wie ktos kiedy będzie miała premierę prequel 6 sezonu?

ocenił(a) serial na 10
kubakaro

Prequel ma być dodatkiem do 5 sezonu na DVD, który wychodzi 5 grudnia w USA:-)

ocenił(a) serial na 10
Argana

A były prequele poprzednich sezonów?...........

MoszeUsz

do piątego był na pewno bo mam do tej pory na dysku, a do 4 chyba BYŁ ale nie jestem pewien

ocenił(a) serial na 10
kubakaro

Tak, w przypadku 4 sezonu też wyszedł prequel.

ocenił(a) serial na 10
Argana

Poszukałem na torrentach i jest do 5 sezonu tylko strasznie słabo udostępniony, ale muszę mieś, właśnie skończyłem 4 sezon a od listopada zacznę 5 to byłby w sam raz.

ocenił(a) serial na 10
MoszeUsz

A nie wiecie gdzie poza torrentami można znaleźć ten prequel do 5 sezonu, może ktoś wie gdzie jest w sieci.

ocenił(a) serial na 10
MoszeUsz

Prequele do 24 są na youtube. Wystarczy wpisać "24 season 4 prequel" lub "24 season 5 prequel".

ocenił(a) serial na 10
kubakaro

dziś pojawił sie oficjalny prequel, a nie jakies fanowskie montaze....zapraszam na strone:
www.24trailer.com

ocenił(a) serial na 10
Phoenix_3

sorry co do poprzedniego postu ale pomieszałem prequel z trailerem ;D
w kazdym razie tak czy siak wart obejrzeć...jeszcze raz sorry. pozdro

ocenił(a) serial na 10
Phoenix_3

Trailer fantastyczny! Czekałem na to prawie miesiąc, codziennie zaglądając czy licznik odliczający dni się zmienia i w końcu się doczekałem. Warto było! Sezon 6 to będzie coś!!!

ocenił(a) serial na 10
kubakaro

Takie moje wrazenia po 15-tym obejrzeniu juz xD :
- świetna atmosfera zniszczenia miasta i ciągłych ataktów terrorystycznych;
- "Jack Must Die" -) ten slogan mnie zaskoczył;
- świetna muza w tarilerze;
- zarąbista scena jak Jack wychodzi z samolotu, po prostu piękna scena;
- Jack musi sie poswieci;
No póki co to tyle reszta moze później ^^

ocenił(a) serial na 10
Phoenix_3

Pierwszy trailer po prostu rewelacja. Ma swój niepowtarzalny klimat, który dodatkowo podkreślna świetna muzyka. Jedno wiadomo na pewno: będzie się działo i to od samego początku. Fajnie zobaczyć astare postacie znów w akcji. Co prawda Wayne jako prezydent póki co nie bardzo mi pasuje,ale mam nadzieję, że szybko zmienię zdanie.
Wysiadający z samolotu Jack-po prostu coś fantastycznego.
A do premiery 6 sezonu jeszcze 81 dni:(

Argana

nie wiedziałem Aragan że działasz też na filmweb'ie :)
co do muzyki to masz 100 % racji, świetna, taka MOCNA!!! :)

kubakaro

sorry, walnąłem literówkę, to się wiecej nie powtórzy :) - Argana

ocenił(a) serial na 10
kubakaro

Co prawda dosyć słabo, ale jednak sobie działam:)
Za to ciebie na forum ostatnimi czasy nie widać.
Jeśli chodzi o muzykę, to szkoda, że o drugim trailerze nie można powiedzieć tego samego:-(. Trochę nie te klimaty.

Argana

w roku szkolnym w ogóle mam mało wolnego czas, może nie jestem aktywny, ale tematy staram się śledzić w każdej wolnej chwili
jeśli czepiac się muzyki to może tylko tego ża za ostra, ale to przeciez tylko trailer :)

ocenił(a) serial na 8
kubakaro

To apropos działania- ja też sobie działam na filmwebie;) Co nie znaczy, że cenię go sobie bardziej, niż NASZE forum:D

Damnit

hehe, no proszę, jak to kiedyś śpiewał polski hip-hopowiec - JEST NAS WIELU :D

ocenił(a) serial na 10
kubakaro

Prawda, ale i tak nasze forum rządzi:)
A tak w ogóle to zauważyliście, że i na filmweb przenieśliśmy naszą sympatię do robienia OT:-D

Argana

z tego już się nie da wyleczyć, jak sie w to wpadnie to zaraża się przy okazji inne fora

ocenił(a) serial na 8
kubakaro

OT... niach, niach, niach (evil smile). Czy przez nas kiedykolwiek ktoś miał problemy z OTami??:P

ocenił(a) serial na 10
Damnit

Problemy??? Raczej dobrą zabawę. Ech stare dobre czasy offtopowania w każdym temacie (jak to było Nina w przebraniu króliczka playboya?)

Argana

hehe, to były piękne dni, naprawdę piękne dni...
ale się rozmarzyłem :)

ocenił(a) serial na 8
Argana

Oj tak, Nina w króliczku Playboya był najlepszym motywem, jaki w życiu mi sie przydarzył:D Nie wspominając o jacku w pomarańczowym dresie prowadzącym grupę tancerzy Gogo. Z jakiej to było okazji, bo pamięć mnie zawodzi:P?

ocenił(a) serial na 10
Damnit

Ja nie pomogę, moja pamięć aż tak daleko nie sięga. Trzeba by było przypomnieć co niektóre wątki.

ocenił(a) serial na 8
Argana

Wiem, że miała to być jakas impreza rocznicowa;) Tylko nie pamiętam, czy z powodu rocznicy zamachu na palmera czy "śmierci" Victora Drazena...

Damnit

ja tylko pamietam Ninę - króliczka, o Jacku w pomarańczoym dresie nawet nie słyszałem

ocenił(a) serial na 8
kubakaro

Ale był- jak powiedziałem, prowadził grupe tancerzy:D

Damnit

a co tanczyli? jakis klasyk, latynoamerykański, a może nowoczeny, ciekawe czy zobaczymy kiedyś Kifera w amerykańskiej edycji Tańca z gwiazdami :D

ocenił(a) serial na 10
kubakaro

Kiefer tańczący? Czy ja wiem. Wierzę w jego zdrowy rozsądek i mam nadzieję, że nigdy by się nie dał wkręcić w coś takiego. Chociaż kto wie, może ma ukryty talent taneczny:D

Argana

w końcu ma WIELKIE POCZUCIE HUMORU i mógłby to potraktować jak rozrywkę miedzysezonową... może... kiedyś.... w odległej galaktyce :p

ocenił(a) serial na 10
kubakaro

Pojawił się prequel. Jest na torrentach np www.mininowa.pl lub na youtube. Trwa 10 minut. Nic rewelacyjnego. Można powiedzieć, że się nawet zawiodłem troche.

ocenił(a) serial na 10
MoszeUsz

ogladalam... mozna tez sciagnac na oficjalnej stronie filmu // tez mysle ze moglby byc lepszy // mozna miec wrazenie ze zabraklo pomyslu //