2XL

2013
6,2 2,5 tys. ocen
6,2 10 1 2494
2XL
powrót do forum serialu 2XL

Mam nadzieję, że jeśli będzie druga seria, to zmienią się scenarzyści. Bo fabuła i dialogi były koszmarne. Niektóre sceny były tak żenujące, że szkoda gadać...

ocenił(a) serial na 10
szefu3

Skoro ci się nie podobało to trzeba było nie oglądać! Wszystkie sceny były super.Fabuła i dialogi również były ok.Uwielbiam ten serial i mam nadzieje,że nakręcą 2sezon 2XL :-) Dużo wątków zostało zaczętych i nie zakończonych w 13 odcinku!!

ocenił(a) serial na 7
szefu3

oj nie przesadzajmy, nie jest tak zle. moze serial nie powala na kolana, ale jest ciekawy i przyjemnie sie go oglada, po za tym porusza takie problemy ktore sa na porzadku dziennym, problem ze zrzuceniem wagi lub kiepski kontakt z ojcem tak jak w przypadku laury. przyznam ze ten watek laura-ojciec chwyta za serce i wzruszylam sie jak dziecko. jedyne co mnie czasem rozprasza, prosze bez hejtow ale jest to zez jungowskiej przez ktorego czasem nie moge sie skupic :D oczywiscie jungowskiej jako aktorce nic nie zarzucam bo gra swietnie :)

ocenił(a) serial na 10
igrzyska_smierci

Mi tam żaden zez nie przeszkadza.Nie zwracam uwagi na takie drobiazgi.Ja patrze na całokształt serialu i na to jak grają aktorzy itd.