Że byli ze sobą tyle lat i zmieniali zauroczenia tylko na osoby ze swojego grona i wzięli w końcu śluby tylko ze soba. Oczywiście bez tego nie byłoby serialu, ale to tak nierealne, ze przetrwały 3 szkolne miłości i nikogo nie poznali np.na studiach, że aż nieprawdopodobne i trochę mnie odrzucało od serialu.
Przetrwały dwa małżeństwa: Romée i Petera oraz Sophie i Didiera. Małżeństwo Saskii i Luka się rozpadło, w sumie nie do końca wiemy ile lat wcześniej. Na pewno przynajmniej 4, bo wtedy Luk poznał Lię.
Czy to realistyczne? Hmmm chyba rzeczywiście w dzisiejszych czasach nie, ale chyba kiedyś ludzie trochę wcześniej myśleli o małżeństwie, a to trudniej rozwiązać ;)
Tak jasne, nie chodziło mi o to, czy były trwałe, ale sam fakt, ze do nich wszystkich doszło jest dla mnie nierealistyczny. Wiem, to pierdoła ;) ale jednak mnie zastanawiała
W mojej grupie przyjaciół z liceum powstały i przetrwały dwa małżeństwa, tak więc zdarza się i podobnie jak w filmie cała paczka wciąż trzyma się razem. Ale my też już dość starzy jestesmy, grubo po 40 ;)