Omijać z daleka, głupi zabijacz czasu. Najgłupszy debiut serialowy grudnia 2020 r. Bez obawy obejrzałem dwa odcinki i nie zamierzam zaśmiecać sobie głowy tym śmieciowym filmem. Marta Lempart poleca:)
Rozczarowałeś mnie Waść tą rekomendacją. Podziwiam Twoje pseudo- jasnowidztwo ale strzelasz ślepakami co jest efektem opłakanych skutków oglądania TVN-u i lektury Newsweeka:) Polecam" Podróżnicy i Magowie" 2003, "Krainę wódki Kraina wódki ( (Republic of Wine) Mo Yan.
nie mogl bym bardziej miec tego w dupie jaki masz stosunek do mnie i tego co napisalem, polecam spacery i oderwanie sie od kompa
Szanuję Ciebie ale niczego Tobie nie przypisuję, nie zakładam. Skomentowałem jedynie dupny Kastylijski serial :) Właśnie idę pić wódę, ćpać i będę robił wszystko co mi wolno nie raniąc innych. Miłego dnia Złośniku :)
milego cpania, picia i dymania :D a gust jest jak dupa, kazdy ma swoj :D mnie pierwszy odcinek rozczaroal w ch...j, drugi dal sie ogladac a teraz ogladam z rozpedu chyba, nie jest to zaden sztos, ale ogladac sie da :)
Polecam serial Next ( Sztuczna inteligencja), Barskins, Inhuman.Resources.2020, Ukryci.Pierworodny.2019