PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=836896}

30 srebrników

30 Monedas
2020 -
6,2 4,7 tys. ocen
6,2 10 1 4674
30 srebrników
powrót do forum serialu 30 srebrników

Fakt jest taki że poza rewelacyjną czołówką w tym serialu nie zobaczycie już nic dobrego. Fatalny scenariusz, prymitywne dialogi, beznadziejna muzyka i aktorstwo niskich lotów. Obraz "30 srebrników" trąci żenującą wręcz błazenadą i brakiem logiki nawet jak na konwencję horroru. Wstyd że ktoś taki serial nakręcił i wstyd że łyknęło to HBO. Zupełnie nie jest wart oglądania.

Mortishya

Swietna recenzja. Dzieki niej napewno obejrze. HBO to nakrwcilo znawco, serial oryginalny. Wg jest swietny. Tyle na temat.

ocenił(a) serial na 2
exe_ExS

A oglądaj sobie. Czy ja ci bronię oglądać kiepskie seriale?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
exe_ExS

SPOILER: Serial często narusza zdrowy rozsądek - np. nastolatkę po próbie samobójczej puszcza się wolno, żeby samotnie chodziła sobie po mieście, wręcz tego samego dnia.

ocenił(a) serial na 5
Mortishya

Nie załapałeś konwencji. To ma być południowoamerykańska telenowela z elementami opętania ;)
Nie starajmy się doszukać logiki. To horror który mają oglądać osoby, które nielubią horrorów. Znam taką która ogląda to tylko przez wzgląd, na przystojnego burmistrza i czeka kiedy spiknie się z panią weterynarz :)

ocenił(a) serial na 2
lornemalwo

Nie chodzi o to że nie załapałam konwencji, tylko o to że mi się nie podobał. Wyraziłam własną opinię jak wielu innych tutaj pod tym filmem i pod innymi filmami.

Mortishya

W którym miejscu, a właściwie momencie ksiądz wpada w objęcia diabła? Nie wspominając o szukaniu skarbu dla Pana Ciemności. Ksiadz zaszył sie w tej mieścinie szukajac spokoju i przebaczenia, lecz przeszłość go i tak dopada