Fakt jest taki że poza rewelacyjną czołówką w tym serialu nie zobaczycie już nic dobrego. Fatalny scenariusz, prymitywne dialogi, beznadziejna muzyka i aktorstwo niskich lotów. Obraz "30 srebrników" trąci żenującą wręcz błazenadą i brakiem logiki nawet jak na konwencję horroru. Wstyd że ktoś taki serial nakręcił i wstyd że łyknęło to HBO. Zupełnie nie jest wart oglądania.
Swietna recenzja. Dzieki niej napewno obejrze. HBO to nakrwcilo znawco, serial oryginalny. Wg jest swietny. Tyle na temat.
SPOILER: Serial często narusza zdrowy rozsądek - np. nastolatkę po próbie samobójczej puszcza się wolno, żeby samotnie chodziła sobie po mieście, wręcz tego samego dnia.
Nie załapałeś konwencji. To ma być południowoamerykańska telenowela z elementami opętania ;)
Nie starajmy się doszukać logiki. To horror który mają oglądać osoby, które nielubią horrorów. Znam taką która ogląda to tylko przez wzgląd, na przystojnego burmistrza i czeka kiedy spiknie się z panią weterynarz :)
Nie chodzi o to że nie załapałam konwencji, tylko o to że mi się nie podobał. Wyraziłam własną opinię jak wielu innych tutaj pod tym filmem i pod innymi filmami.