Banalny, naiwny, nawet nie śmieszny. Tyle że się warszafka dowiedziała co to żużel i Falubaz. Nprawde żal patrzeć na zdolnych aktorów którzy męczą się w takiej produkcji
Dziecko drogie...co Ty możesz wiedzieć?! Jak widzę to Twoje ''żal'' to wniosek nasuwa się jeden...zgadnij jaki. Ja oglądam ten serial na trzeźwo i bardzo dobrze się z tym czuje , ponieważ poprawia mi humor. Nie śmieszny? No jeżeli wg Ciebie ''39 i pół'' nie ma poczucia humoru to zapraszam na ''Klan'' - może tam się odnajdziesz. Ja uważam że''39 i pół'' to do tej pory najlepsza TVN-owska produkcja. Aktorzy grają rewelacyjnie , fabuła ( noo..tutaj troszkę zgodzę się z innymi ,ze juz za duzo wymyślają i naciągają w 2 serii) ,ale mimo wszystko serial jest świetny .
najlepszy TVN-owski serial to Odwróceni... nie jest rewelacyjny ale najlepszy zdecydowanie a 39,5 to takie w sumie ch*j wie co. obejrzeć można ale jest niesamowicie dużo wkurzajacych scen... rodzina patologiczna moim zdaniem przedstawiona XD
zgadzam sie, w 2 serii troche za duża patologia jest ;p i troche to naciagane, ale bardzo miło mi się oglądało ten serial :))
Jezeli karmisz sie produkcjami TVN to gratuluje, po tresci twojego postu widac ze juz ci to powaznie zaszkodzilo ale nie martw sie medycyna zna takie przypadki. Poczucie humory moze jest w tej produkcji ale jest to zenujacy humor w stylu producji typu Pan zlota raczka itp. Jak to jest swietne to nie mamy oczym rozmawiac. Na druga serie to juz nie dam sie namowic. Nie ma takiej kobiety nie ma takich pieniedzy. Po pierwszej serii watroba mnie boli.