4400

The 4400
2004 - 2007
6,9 15 tys. ocen
6,9 10 1 15100
4,5 2 krytyków
4400
powrót do forum serialu 4400

Czy to już koniec?

ocenił(a) serial na 6

Czy będzie jeszcze 4-ty sezon? Wie ktoś może?

gongor

bedzie będzie, w czerwcu czy tam lipcu 2007 :D

oliina

Jeszcze tyle czasu:( a wie ktos może ile odcinkó będzie miał 4 sezon?

ocenił(a) serial na 8
rekin_4

Tak jak poprzednie dwa sezony 12/13 odcinków.

Dexter

A myślałem że, zaszaleją i zrobią z jakieś 20. Ale i tak dobre tyle, ja już nie mogę sie doczekac tego 4 sezonu. Nawet jak ma byc bez Diany i Alany. No chyba że, o czymś nie wiem.

ocenił(a) serial na 8
rekin_4

Alany faktycznie może nie być ale Diana raczej będzie, tak jak mówiła Maia do Alany: "My wrócimy. Ale ciebie tu nie będzie."

Dexter

No właśnie, tylko kiedy wrócą z tej Hiszpani. Ale bez Alany to lipa będzie bez tego jej akcentu i tego jak mówi "Thomas" ach ten akcent. I właśnie tego będzie brakowac w 4400 z lektorem.

rekin_4

do Hiszpani mieli pojechać na 6 m-cy czyli w sam raz wrócą na początek serii :P bo tyle mniej więcej wynosi przerwa między sezonami

oliina

Hehe no niby tak, ale coś mi sie widzi ze, tak szybko nie wrócą z tej Hiszpani. Kto to moze wiedziec co sie dalej wydarzy w tym serialu. No chyba tylko Maia:)

rekin_4

ee mnie się wydaje, że wrócą, to sa zbyt ważne postacie żeby je w cień usuwali :) no chyba że tam zostana i Diana tam bedzie pracowac nad sprawami, bo jakos mi się nie wydaje, że ona rzuci ta robotę na zawsze :P i wtedy tak raz będą pokazywac USA raz Hiszpanię. Ale to by głupie było :P