PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=645413}

666 Park Avenue

2012 - 2013
6,8 4,3 tys. ocen
6,8 10 1 4299
666 Park Avenue
powrót do forum serialu 666 Park Avenue

Odcinek Hallowynowy. Bardzo ciekawy, jak na razie najlepszy ze wszystkich.

ocenił(a) serial na 9
elenkaa

Czekam zatem z niecierpliwością :) a czekam...na napisy:) Wiadomo kiedy będą?

kskk85

Już są, chociaż nie hatakowe, ale dobre napisy :) Mi z napi project pobrało.

elenkaa

UWAGA, SPOILERY, SPOILERY, SPOILERY

Bardzo fajny odcinek. Czy mała, która ukazuje się Jane to jej babcia? Jeśli tak, to dlaczego jawi się jako mała dziewczynka?
Na plus: tajemnicze pudełko z sejfu Gavina; ktoś, kto wie o żonglowaniu życiem i śmiercią i Tony, który moim zdaniem odegra znaczącą rolę w całej historii;
Na minus: brak Nony - dlaczego nie było jej na przyjęciu, które jest chyba tradycją Drak'a; trójkąt Alexis-Brian-Luise; rozpływanie się w podłodze i ścianach szeroko pojętej przeszłości i jej skutków (tu gość od którego Jane wzięła telefon). I brak biustu Jane ;) ok, to żart ale nie do końca

zielonamarchewka

>>Czy mała, która ukazuje się Jane to jej babcia?
Też tak myślę,skoro naszyjnik miał zostać w rodzinie.

ocenił(a) serial na 6
as_kontakt

Jak dla mnie ta martwa dziewczynka wygląda tak jakby żyła...I mi też brakowało Nony.Oby ktoś zabił Alexis,bo mnie strasznie denerwuje-nic nie robi tylko podrywa wszystkich i niszczy związki ;/

Czemu Peter tak szybko sobie odpuścił zabicie,ptaki go raczej nie powstrzymały ?....

ocenił(a) serial na 6
elenkaa

Serial rozwinął się w coś, czego pilot nie obiecywał. Podoba mi się to.

John Locke miał być diabłem i kropka, również tytuł nie zwiastował niczego subtelnego lub rozbudowanego. Potem Gavin pokazał, że działa w całkiem pomysłowy i subtelny sposób, za to fabuła zaczęła się składać z kilku wątków które przeplatają się w świetny sposób, rozwijają się na przestrzeni co najmniej kilku epizodów, i często wynika z nich jakaś dalsza historia. 5 odcinek wprowadził najwięcej: [spoiler] widz poznaje uczestnika tajemniczego obrzędu, jego zbrodnię. Myślimy na początku, że to on chce porwać żonę Gavina, ale to jednak nie on. To ktoś jeszcze inny, a chodziło mu tylko o pokaz siły i zawartość sejfu Gavina... Pytań jest autentycznie mnóstwo, a największą zmianą jest następujący fakt: Gavin nie jest po prostu Diabłem. Ma podobne zdolności, ale nie jest tym najważniejszym. Ktoś mu rzuca wyzwanie.[spoiler]

Generalnie, wszystko wciąż mi się podoba. Relacja między dwójką głównych bohater, rozwój historii, pomysły, epilog z tymi długimi ujęciami i muzyką... Bardzo w stylu "LOST" lub "Scrubs" :) 7/10. Bardzo wyczekuję następnego odcinka.

_Garret_Reza_

Myślę, że ta mała jest babcią Jane i możliwe, że chce ją ostrzec przed jej pradziadkiem, który chce ją zabić. Tylko ciekawe czemu, zabija on kobiety w swojej rodzinie? Może to jakaś klątwa rodzinna, którą chce przerwać.. Odcinek mi się bardzo podobał, wcześniejsze odcinki tez były niezłe, ale w sumie nie było jakiejś konkretnej fabuły ani zbyt wielu pytań, a tutaj to już coś xD
A mnie zastanawia to, czy Olivia wie, kim jest jej mąż i czym się zajmuje. Na początku byłam pewna, że tak, że nawet działają razem, ale teraz mam wątpliwości. Wydaje się taka dobra... Nie wiem, czy to pozory, czy prawda.
Trójkąt Lou-Brian-Alexis trochę nudzi. Ale wiadomo, muszą być jakieś wątki poboczne :)

elenkaa

MNIE Z KOLEI NAJBARDZIEJ CIEKAWI KIM JEST GOŚĆ W MASCE PRZECIWGAZOWEJ MAM SWOJE PRZYPUSZCZENIE, ŻE TO
John Barlow, CO DO NASZEGO MAGICZNEGO TRÓJKĄTA TO ALEXIS PRZELECI BRIANA PRĘDZEJ CZY PÓŹNIEJ.

ocenił(a) serial na 2
GaduBT

Zapraszam do przeczytania recenzji odcinka na www.attero.cba.pl