PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=645413}

666 Park Avenue

2012 - 2013
6,8 4,3 tys. ocen
6,8 10 1 4299
666 Park Avenue
powrót do forum serialu 666 Park Avenue

1x09

ocenił(a) serial na 6

Ja chciałem tylko powiedzieć ,że scena kiedy Maris zamienia się w ptaki była idiotyczna i mam 3 pytania :)

1)Czy Sasha pod koniec odcinka to Nona ? Bardzo podobne...
2)Czy ten symbol http://www.primetvseries.com/media/thumbs/1353957942.jpg sprawia,że Gavin nie może wejść ani używać sztuczek xD ? W szpitalu ten gość co się powiesił też go miał na ścianie.

3)Dodatkowe:Czy tylko ja uważam,że Jane powinna być z detektywem Coop'em ? Henry jest strasznie nijaki i nudny ;)

kamil665544

1. Sasha to ta dziewczyna co Henry'emu pomagała w jego karierze politycznej, ta co przyniosła mu krawat. Dwie różne aktorki. Choć przewidziałem, że z tą dziewczyną będzie coś jeszcze, podobna do matki, taka jasna karnacja :)
2. Prawdopodobnie.
3. Henry jeszcze udowodni, że nie jest nudny :)

ocenił(a) serial na 8
kamil665544

Zamiana Marisy w białe gołębie miała symbolizować istnienie dwóch obozów - dobra i zła. Gavin jest oczywiście tym złym, którego symbolizują czarne kruki zamieszkujące Drake, natomiast Marisa była z obozu dobra, symbolizowanego przez białe gołębie. Prawdopodobnie miała to być furtka dla drugiego sezonu, motyw walki dobra ze złem o Drake'a i ludzi w nim zamieszkujących.

1. Nie. To dwie różne postacie. Nona grana jest przez Samantha Logan. Natomiast Sashe Doran odgrywa Tessa Thompson.
2. Prawdopodobnie. To coś w rodzaju krzyża, który, jak i poświęcona ziemia (teren kościoła) nie jest w stanie powstrzymać Gavina.
3. Jest mi to całkowicie obojętne, szczególnie że zostało zaledwie 6 odcinków do końca, i licze jedynie na sensowne pozamykanie wszystkich wątków.

ocenił(a) serial na 6
Herushingu

Dzięki Wam obu za odpowiedzi :)

użytkownik usunięty
Herushingu

Pozostały już niestety tylko 4 odcinki do końca sezonu. Bardzo smutne, że nie będzie kontynuacji. Serial jest świetny i trudno będzie mi się z nim rozstać, nawet jeśli tak krótko miałem okazję się z nim zżyć, to jednak było to zupełnie nowe spojrzenie na film grozy.

ocenił(a) serial na 8

Mój błąd, bo pamiętam, że dokonano zamówienie dla dwóch dodatkowych scenariuszów, ale nie jest to jednoznaczne z zamówieniem dodatkowych odcinków... A do tego chyba nie doszło. Niestety. Miejmy nadzieję, że dostaniemy sensowne zakończenie.

Herushingu

w necie jest info, że przerabiają ostatni odcinek tak, żeby zamknąć wątki

ocenił(a) serial na 8
anchema___

Oo, to miło wiedzieć ;)

Herushingu

ad. 1 Tessa Thompson czyli Sasha aka Laurel Harris http://666parkavenue.wikia.com/wiki/Laurel_Harris