PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=645413}

666 Park Avenue

2012 - 2013
6,8 4,3 tys. ocen
6,8 10 1 4302
666 Park Avenue
powrót do forum serialu 666 Park Avenue

666 ....

ocenił(a) serial na 8

oj też czekam na 12i 13 odc. z niecierpliwością

ocenił(a) serial na 8
polanka

Ja tez nie mogę się doczekać 2 ostatnich odcinków, ciekawe kiedy je wyemitują ,może ktoś wie?

clericuzio

Ja tak samo, odcinki 10 i 11 były najlepsze ze wszystkich jak na razie :)

ocenił(a) serial na 6
elenkaa

Jak dla mnie 7 był najlepszy :)

btw - Czy Sasha ,tak jak Jane znajdzie się na Times Square i nic nie będzie pamiętać ?

polanka

ktoś wie kiedy wyjdą te odcinki? :)

ocenił(a) serial na 9
dymas23

Odcinek 12 miał być pod koniec lutego, ale na fejsie FOX8 napisali, że nie dostali jeszcze tych odcinków z USA i podadzą termin dopiero jak dostaną je w swoje ręce.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
polanka

Jak dla mnie serial powinien być kontynuowany. Dziwię się, że ABC zdjęło go z anteny z powodu małej oglądalności. Najgorsze w tym wszystkim jet to, że jak już się w kręcisz w jakiś serial to za chwilę już go nie produkują i niedosyt pozostaje.

werewolf_81

Czemu tu się dziwić? Była mała oglądalność, to przecież nie będą dokładać do interesu, więc zwinęli manatki.

Vincent_Malloy

Dziwię się, ponieważ nie spodziewałem się, że tak dobry serial wg mojej oceny, może mieć tak słabą oglądalność.

ocenił(a) serial na 9
polanka

Z notki z fejsowego profilu FOX8, wynika, że ostatnie cztery odcinki 666PA będę emitowane od 8 kwietnia, czyli dwa finałowe odcinki będą będą kolejno 22 i 29 kwietnia. Późno bo późno, ale lepiej wiosną niż latem :D

Tekst oryginalny: "It has been a long time coming but finally we can announce that the final 4 episodes will air Monday nights at 10.20PM from April 8."

lookacz2007

przeciez juz sa ostatnie dwa 12 i 13 emitowane w Hiszpanii, jestem juz po seansie warto!!!

victor44

Hmm. Ja obejrzałam odcinek 12 po hiszpańsku z angielskimi napisami - wątpliwa przyjemność, gdy trzeba przesuwać napisy, kiedy się nie rozumie nic a nic z hiszpańskiego i nie wiadomo, gdzie dokładnie powinno się je przesunąć :P Niemniej jednak jakbyście mieli ang napisy do części 13, to bardzo poproszę o info.

ocenił(a) serial na 10
kamil665544

Na jakiej stronie moge znalesć odcinki 12 i 13 666...