Ja tez nie mogę się doczekać 2 ostatnich odcinków, ciekawe kiedy je wyemitują ,może ktoś wie?
Jak dla mnie 7 był najlepszy :)
btw - Czy Sasha ,tak jak Jane znajdzie się na Times Square i nic nie będzie pamiętać ?
Odcinek 12 miał być pod koniec lutego, ale na fejsie FOX8 napisali, że nie dostali jeszcze tych odcinków z USA i podadzą termin dopiero jak dostaną je w swoje ręce.
Jak dla mnie serial powinien być kontynuowany. Dziwię się, że ABC zdjęło go z anteny z powodu małej oglądalności. Najgorsze w tym wszystkim jet to, że jak już się w kręcisz w jakiś serial to za chwilę już go nie produkują i niedosyt pozostaje.
Czemu tu się dziwić? Była mała oglądalność, to przecież nie będą dokładać do interesu, więc zwinęli manatki.
Dziwię się, ponieważ nie spodziewałem się, że tak dobry serial wg mojej oceny, może mieć tak słabą oglądalność.
Z notki z fejsowego profilu FOX8, wynika, że ostatnie cztery odcinki 666PA będę emitowane od 8 kwietnia, czyli dwa finałowe odcinki będą będą kolejno 22 i 29 kwietnia. Późno bo późno, ale lepiej wiosną niż latem :D
Tekst oryginalny: "It has been a long time coming but finally we can announce that the final 4 episodes will air Monday nights at 10.20PM from April 8."
Hmm. Ja obejrzałam odcinek 12 po hiszpańsku z angielskimi napisami - wątpliwa przyjemność, gdy trzeba przesuwać napisy, kiedy się nie rozumie nic a nic z hiszpańskiego i nie wiadomo, gdzie dokładnie powinno się je przesunąć :P Niemniej jednak jakbyście mieli ang napisy do części 13, to bardzo poproszę o info.