"Stacja ABC podjęła decyzje o anulowaniu seriali Last Resort oraz 666 Park Avenue po zakończeniu pierwszego sezonu... "
podobno poprzez niską oglądalność :c
a szkoda bo ten serial należał dla mnie do tych seriali na które się czeka z nie doczekaniem a nie
jak 500 innych które oglądasz bo zacząłeś ;/
Od jakiś trzech tygodni to wiadomo. Ja tam uważam, że dobrze, że nie będą tego rozciągać na drugi czy nawet trzeci sezon, bo by się później poplątali w tym i zaczęłoby to być jak Lost.
LOST nie jest poplątany, tylko Ty zwyczajnie nie ogarniasz. :D Lepiej więc wracaj do oglądania Brzyduli czy M Jak Miłość, tudzież Niani bo widać to są seriale na Twój poziom. Nie bierz się więc za naprawdę dobre tytuły bo widać Cię przerastają. :D
Kwestia gustu, a opowiadanie bredni to co innego. A to właśnie robisz mówiąc, że LOST jest poplątany. Owszem, ten serial jest skomplikowany, ale nie poplątany. Bo to trochę dwie różne rzeczy. Coś, co jest poplątane nie trzyma się kupy, a coś skomplikowanego wymaga po prostu myślenia, przez co niektórym (tym co nie myślą) wydaje się poplątane.
Hmm może źle ująłem. Chodzi mi o to, że dla każdego dane słowo ma inne znaczenie. Myślałem po tym kątem że jest poplątany czyli zagmatwany, a zagmatwany można uznać za skomplikowane. Ale nie ma o czym mówić, bo to nie ten temat.
wiadomo czy oni planują to skończyć sensownie czy urwą w połowie bez wyjaśnienia?
nie wiem ale zdaje mi się ,że nie będzie do końca wyjaśnione ,bo przecież dopiero co zaczęła dziać się akcja w serialu więc wątpie ,że serial zakończy się sensownie. Miejmy nadzieję ,że inna stacja go wykupi w co wątpię:c
ABC to jakaś porażka. Oni chyba przewodzą w ilości anulowanych seriali (Already Been Cancelled) :/ Szkoda, bo coś w tym serialu było.
Fani mają dostać całkowite zakończenie z odpowiedzią na wszystkie pytanie. Ostatni odcinek "Lazarus" wskazuje że ma być mocny finał.
Szkoda, bo serial mnie niezwykle wciągnął. Jak dla mnie 8/10. Nie rozumiem tej decyzji o anulowaniu. Tak jak nie mogę się pogodzić z tym, że "Magia kłamstwa" skończyła się po 3 sezonie
Ech, kolejny dobrze zapowiadający się serial skończy się na pierwszym sezonie (zaraz po FlashForward czy Alcatraz). I zawsze ten sam powód: słaba oglądalność. Szkoda, że nie biorą pod uwagę tego, że ludzie z innych krajów muszą oglądać serial z neta. I w ogóle nie wiem jak tak ogromne liczby widzów można nazywać słabą oglądalnością. Rozumiem, że niektóre seriale mają dwa razy tyle widzów, ale no bez przesady. W dupach się im tam przewraca w tych stacjach telewizyjnych.