PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=645413}

666 Park Avenue

2012 - 2013
6,8 4,3 tys. ocen
6,8 10 1 4302
666 Park Avenue
powrót do forum serialu 666 Park Avenue

Klon American Horror Story czy tylko opis wywiera na mnie wrażenie że są podobne. Godne
polecenia?

luke9471231941

Nie jest godne polecenia. Takie pierdu pierdu... :D

ocenił(a) serial na 9
luke9471231941

2 zupełnie inne seriale nie wiem skąd ci do głowy przyszło że mają coś wspólnego...

ocenił(a) serial na 10
luke9471231941

polecam ;)) AHS jest to mieszanka taka byle czego ;D uwielbiam ten serial,ale tam tak sie kupy wszystko nie trzyma za to 666...jak na razie ma fajną zagadke ;)

ocenił(a) serial na 6
duperak3

AHS to psychodela, rewelacyjna zresztą. 666 to w porównaniu z nim serial dla "grzecznych dzieci", którymi czasem miło pobyć ;)

ocenił(a) serial na 10
Music_In_Me

owszem ;D

ocenił(a) serial na 9
luke9471231941

spotkałem się już z takim porównaniem, ale to 2 zupełnie różne seriale.

ocenił(a) serial na 9
kryslav

Zgadzam się w zupełności jedynie co je łączy ze sobą to to że oba bardzo wciągają.

luke9471231941

Są godne polecenia, chociaż opisy mogą w jakimś stopniu wskazywać na podobieństwo, to są zupełnie różne.
Musiałbyś obejrzeć chociaż parę odcinków, aby zobaczyc i sam ocenić.

artemisa

Dokładnie. Czytając opisy seriali mam wrażenie że sa podobne do siebie. Jak znajdę czas to obejrzę, chociaż z ciekawości. Na chwilę obecną mam juz za dużo seriali do oglądania na bieżąco i nie ogarniam także narazie nie będę sobie nowych seriali dodawać :)

ocenił(a) serial na 7
luke9471231941

Oba seriale bardzo lubię, choć American Horror Story to tak naprawdę już dwa różne seriale - polecam zarówno pierwszą serię jako lekki horror, jak i drugą - jako psychodeliczne nie wiadomo co ;) 666 Park Avenue ciężko mi sprecyzować - to taki thriller-horror-dramat, mi pasuje, bo nie szukam strasznych scen, ale klimatu i tajemnicy, a to serial ma. Polecam. Szkoda tylko, że może zostać anulowany, ale bądźmy dobrej myśli.