Klon American Horror Story czy tylko opis wywiera na mnie wrażenie że są podobne. Godne
polecenia?
2 zupełnie inne seriale nie wiem skąd ci do głowy przyszło że mają coś wspólnego...
polecam ;)) AHS jest to mieszanka taka byle czego ;D uwielbiam ten serial,ale tam tak sie kupy wszystko nie trzyma za to 666...jak na razie ma fajną zagadke ;)
AHS to psychodela, rewelacyjna zresztą. 666 to w porównaniu z nim serial dla "grzecznych dzieci", którymi czasem miło pobyć ;)
Zgadzam się w zupełności jedynie co je łączy ze sobą to to że oba bardzo wciągają.
Są godne polecenia, chociaż opisy mogą w jakimś stopniu wskazywać na podobieństwo, to są zupełnie różne.
Musiałbyś obejrzeć chociaż parę odcinków, aby zobaczyc i sam ocenić.
Dokładnie. Czytając opisy seriali mam wrażenie że sa podobne do siebie. Jak znajdę czas to obejrzę, chociaż z ciekawości. Na chwilę obecną mam juz za dużo seriali do oglądania na bieżąco i nie ogarniam także narazie nie będę sobie nowych seriali dodawać :)
Oba seriale bardzo lubię, choć American Horror Story to tak naprawdę już dwa różne seriale - polecam zarówno pierwszą serię jako lekki horror, jak i drugą - jako psychodeliczne nie wiadomo co ;) 666 Park Avenue ciężko mi sprecyzować - to taki thriller-horror-dramat, mi pasuje, bo nie szukam strasznych scen, ale klimatu i tajemnicy, a to serial ma. Polecam. Szkoda tylko, że może zostać anulowany, ale bądźmy dobrej myśli.