PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=645413}

666 Park Avenue

2012 - 2013
6,8 4,3 tys. ocen
6,8 10 1 4302
666 Park Avenue
powrót do forum serialu 666 Park Avenue

http://h atak .pl/aktualnosci/seriale/27303/ABC_wyrzuca_z_ramowki_666_Park_Avenue/

Jaja sobie robią.

ocenił(a) serial na 7
elenkaa

To jest przegięcie :/ Jak serial się rozkręcił to musieli go zdjąć z anteny :/ Jakby nie mogli już wyemitować tego sezonu do końca.

ludi108

Jeśli się to potwierdzi to odcinki zapewne zostaną pokazane latem, bo skoro pojawiły się opisy wszystkich 13 odcinków nie zrobią tak, że uwalają bez zakończenia. Chociaż jak już tak bardzo chcieli mogli zrobić tak jak FOX z Mob Doctor, 4 odcinki w 2 tygodnie.

ocenił(a) serial na 8
adamo001

szkoda ,mnie osobiście bardzo zaciekawił ten serial te 9 odcinków obejrzałem w dwa dni

clericuzio

Nic dziwnego, mnie było ciężko wytrzymać tydzień na kolejny odcinek. Ale znalazłem info potwierdzające zmianę programu. I niestety wszystko wskazuje na to, że te ostatnie 4 odcinki zostaną na lato.

ocenił(a) serial na 5
adamo001

Slyszalam, ze byc moze Kanada wyemituje wszystkie :P

Solarie

Byłoby świetnie. Kanada emituje na CityTv, ale pytanie czy mogą takie coś zrobić. A co to jest DVR? Bo patrzę na amerykańską wikipedię i wynik w grupie 16-49 dla mnie jest co najmniej zaskakujący.

ocenił(a) serial na 7
adamo001

DVR -> nagrywarki ;) 666 całkiem sporo dzięki nim zyskiwało. Ale ABC widać to również nie wystarczy.

ludi108

Czyli tak jak myślałem. No całkiem sporo. Inne seriale widziałem, że też miały dobre wyniki.