To jeden i jedyny powód by oglądnąć pierwszy odcinek. Jest przepiękna.
Mnie Rachel również nie zachwyca urodą. Nie rozumiem czym się tu zachwycać w ogóle. Widziałem dużo ładniejszych dziewczyn, chociażby na uczelni czy nawet jako przechodzień.
Zaraz pewnie zostanę powieszony za jajo ale powiem więcej, rzekomo najpiękniejsza dama, aktora i seksbomba wszechczasów również mnie nie powala/ła. Skusiłbym się, bo nie była maszkarą, tak samo jak Rachel ale po prostu obie panie nie posiadają w sobie wg mojego gustu nic specjalnego za czym można by skoczyć w przepaść czy stać się z tego powodu nałogowym podwalaczem do zdjęć i ujęć filmowych tych kobiet.
o widzisz, i nawet aktorki słabe. dobrze rzeczesz. ja się skusiłem, bo porównywali ten serial do American horror story. tylko dlatego - mimo to będę oglądał, bo coś się ciśnie w temacie (w fabule)
^^ zapomniałem dopisać, że w poprzednim poście i pierwszym zdaniu chodziło mi o Marylin Monroe.
Mnie ten serial się właściwie podoba, nie oglądałem American Horror Story, więc nie mam porównania ale wiem, że w 666 PA przyciąga mnie właśnie ta tajemniczość. To, że nie do końca wiadomo, chociaż wszyscy się domyślają, kim jest Gavin, jaki ma cel w tym co robi, co dzieje się z tym hotelem. Tyle pytań, a tak mało odpowiedzi - oglądam dalej i czekam na rozkwit akcji.
no po obejrzeniu pierwszego odcinka wiadomo, kim jest Gevin - bez dwóch zdań. - serial wciąga. ale jeszcze historia stowarzyszenia jest ciekawa - intryguje
Odpowiem Ci na te oba posty tutaj.
Masz rację, wolę rozmawiać z facetami niż z takimi raszplami jak Ty, które nie mają gustu i zazdroszczą urody przeciętnym paniom ;)
Oczywiście mówię to wszystko z całym szacunkiem :)
Nie wiem co to "raszpla" ale myślę, że myślisz dobrze.
Pierwsza spraw nigdy nikomu nic nie zazdrościłam bo mam na ten temat teorię. Druga sprawa uważam panią Taylor za piękną i nie wiem co w tym złego. Nią mogę się zachwycać.
Do Ciebie niestety żadnego szacunku nie posiadam, bo zachowujesz się jak rozkapryszony gówniarz.
Czy może Twoje zachowanie jest przejawem jakiejś długotrwałej abstynencji w zakresie zaspokajania seksualnego? Jeszcze jest drobne prawdopodobieństwo, że przyjęłaś trochę ponad swoje możliwości w drugą pochwę i teraz pierniczysz jak potłuczona.
Rozumiem, że dla twojego mózgu to jedyne wyjaśnienie, bo na wyższy poziom nie jesteś wstanie wejść? :DDD
Wiesz, zawsze chciałem stuknąć lesbijkę. Wydaje mi się, że mam nawet cień szansy w Twoim przypadku ;)
Spokojnie, nie musisz się ukrywać. W zasadzie uważam, że to nic złego. Może w Polsce jeszcze nie ma takiej akceptacji jakbyś sobie życzyła no ale wiedz, że ja w pełni akceptuję Twoje lesbijskie zaciągi ;)
Bla bla bla :D
Słuchaj to, że ty odnalazłeś się z kryslavem nie oznacza, że inni ludzie są tacy jak wy.
Współczuje, że masz z tym problem. Ale jak jesteś szczęśliwy to twoja sprawa.
PS marniutka próba odwrócenia uwagi
Nie mam od czego odwracać uwagi, niestety nic jej nie przykuło, tak więc nie mam jej od czego odwrócić.
Mówisz na mnie dziecko, a sama piszesz bzdury w stylu "bla bla bla", ostatnio jak sprawdzałem to nazywało się hipokryzja.
No i jeszcze socjopatka, wybuchowa mieszanka, współczuję osobom Ci bliskim i tym, którzy się z Tobą stykają. Nie będę tutaj zgadywał czy zawiedli rodzice przy po prostu taka jesteś ale lżej Ci w życiu będzie i zapewne w pracy może osiągniesz jakiś sukces, jeśli będziesz innych akceptować i szanować ich opinie.
^jak to przemyślisz i ewentualnie wysnujesz jakieś wnioski czytając jeszcze raz cały ten temat to zastanowię się nad powróceniem do wymiany zdań :)
Pozdr Gejaszko ;*
Aż tak długo myślałeś na tym co odpisać? :D
Jesteś tak żałosny, że dalsza wymiana zdań z tobą była by dla ciebie nagrodą. Dlatego więcej pisać nie będę.
Co chciałam powiedzieć już powiedziałam. Zdania nie zmienię.
Chłopców widać lubisz i boisz się przyznać.
PS nie sil się już na jakąś ripostę bo piszesz jak poparzony,
Do szkoły się tylko nie spóźnij
aby boło jasne. to, że nie zachwyciła mnie ta pani, to wcale nie oznacza, że lubię chłopców. jestem hetero, ale nie wszystkie kobiety muszą mi się podobać. nie twierdzę, że Racheal jest brzydka, po prostu MNIE NIE ZACHWYCIŁA
Właśnie pokazałaś jaką hipokrytką jesteś, bo myślałaś nad tym co odpisać całą noc ;) To moja ostatnia wiadomość tutaj, więc dam Ci szansę abyś wymyśliła coś dobrego zamiast się powtarzać. Daję Ci szansę abyś miała wewnętrzne przekonanie o swoim zwycięstwie. W końcu dziecku po udarze też trzeba czasem powiedzieć, że jest piękne ;)
Radzę Ci kryslav również się już nie odzywać, bo szkoda strzępić klawiatury na szajbuskę.
Rozmawialiśmy a ty nagle po 30 min nie było po tobie śladu. Dlatego dopiero dziś widzę twoje wypociny.
A to co ty mówisz to się nadaje tylko na bla bla bla ( jak mówi M. Streep)
Druga sprawa gówniarzu, przyuważ sobie z kim fruwasz i naucz się kultury.
PS Widzę, że mniej niż zero nawet nie odda twojego poziomu intelektualnego :DDD
... i z kim tu pisać??? mimo, że się nie wpisywałem, to się wypisuję z tego dialogu. i ogólnie gratuluję Ci genialniego rozumowiania, że jak pewnemu facetowi nie podoba się pewna kobieta, to od razu znaczy, że facet lubi chłopców!!! no nic, tylko pogratulować kojarzenia sytuacji, kojarzenia zdarzeń itp.
Ma inny gust to od razu lubi chłopców? ja też nie uważam, żeby to była jakimś niesamowitym zjawiskiem. Jest szczupła a jej twarz wcale nie jest jakaś piękna.
Ja bredzę bez sensu ? Brzmi to bardzo zabawnie od kogoś kto napisał "najpierw spójrz w lustro" nie mając nawet pojęcia jak wyglądam, nie mówiąc już o tym, że nie napisałem, że uważam, że ta aktora jest brzydka tylko, że nie jest tak piękna, że aż warto dla niej samej serial oglądać. Więc po tym założyłem, że rozmawiam z gówniarą bo tekst "spójrz w lustro" słyszałem chyba ostatni raz w podstawówce.
A ja mysle ze wyzej masz wszystko wyjasnione tylko najpierw trzeba sie nauczyc czytania ze zrozumieniem. A dopiero pozniej oczerniac innych ludzi :)
Jak dobrze mi sie wydaje to jest to forum dostepne dla wszystkich wiec uwazam ze ja tez moge napisac to co mysle. A po drugie nie gadam od rzeczy tylko stwierdzam fakty :)
Napewno wieksze mam pojecie niz ty. Przynajmniej umiem czytac ze zrozumieniem w przeciwienstwie do ciebie XD
Chłopie ty w ogóle nie umiesz czytać jak byś umiał to już dawno byś się zamknął a nie robił z siebie idiotę.
Po pierwsze to narazie tylko ty robisz tu z siebie idiotke. A po drugie to po czym wogole wnioskujesz ze jestem chlopem?
Bo tak mi się lepiej piszęXD
No kontynuuj, co masz jeszcze ciekawszego do powiedzenia.
Fakt, że od tematu głównego jesteśmy jak stąd do wieczności ale przecież widać że pitolisz dla samego pitolenia.
hahaha "Więc po tym założyłem, że rozmawiam z gówniarą bo tekst "spójrz w lustro" słyszałem chyba ostatni raz w podstawówce." - otóż to. piątka dla Pana. dobre podsumowanie konwersacji.
odpuść sobie. to nie ma sensu. zajmijmy się poważniejszymi rozmowami
POZDRAWIAM