PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=645413}

666 Park Avenue

2012 - 2013
6,8 4,3 tys. ocen
6,8 10 1 4302
666 Park Avenue
powrót do forum serialu 666 Park Avenue

Zakończenie zepsute. Czuję niedosyt. Za szybko to zamknęli, można było wspaniale rozwinąć te serial i pociągnąć trochę bardziej w stronę tajemnicy, powstałoby coś o klimacie zbliżonym do Lostów. A tak, to wyszła bajeczka. Zakończenie zrobione na siłę, byle wszystko zmieścić w tym jednym ostatnim odcinku. Bu! Takie fajne postaci jak detektyw, zdradzająca się parka, ładna blondi, córka łysego, młoda murzynka, odmłodzony kultysta - można było świetnie rozwinąć wątki psychologiczne tych charakterów. Z tą obsadą, w klimacie horroru wyszłaby świetna mieszanka w stylu S.Kinga.
A tak klapa. Zakończenie słaaaaaaaaaaabe!

Aiwlys_2

Nie mieli innej możliwości. Ja uważam, że zakończenie zrobili bardzo dobre, które pasowało do całości. I tak abc nie wyemitowało wszystkich odcinków, więc myślę, że należy się cieszyć, że nie urwali.

ocenił(a) serial na 7
adamo001

No ja wiem, że mieli presję i zrobili po prostu co trzeba w takiej sytuacji. Niby wszystko wyjaśnione, [SPOILER]NWO i Antychryst na czasie, a potem żyli długo i szczęśliwie - jednak i tak czuję się zawiedziona :

ocenił(a) serial na 8
Aiwlys_2

Nie czytałem całości postu aby sobie nie psuć za bardzo.Ten serial jest zamknięty nie będzie już nic dalej .Widziałem dwa odcinki i naprawdę robią wspaniałe wrażenie .

ocenił(a) serial na 8
Aiwlys_2

Zakończenie jest moim zdaniem wspaniałym podsumowaniem całej historii.Nic dodać nic ująć.Lepiej skończyć coś sensownie a nie zrobić kolejny tasiemiec na siłę ciągnąć naciągane wątki.