PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=645413}

666 Park Avenue

2012 - 2013
6,8 4,3 tys. ocen
6,8 10 1 4302
666 Park Avenue
powrót do forum serialu 666 Park Avenue

szacun wszystkim

ocenił(a) serial na 7

pytam serio czy warto zacac ogladac ten serial?lubie tematyke sc fiction oraz klimaty grozy majace cos wspolnego z ciemnymi mocami diablem demonami itp.

pozdrawiam!

tebor_2

Ja Ci polecam, mnie się bardzo podobał i był bardzo ciekawy ten serial.

ocenił(a) serial na 5
adamo001

du py nie urywa jestem na 7 odc. i na razie srednio

wscieklyryszard

W zasadzie od 8 odcinka rozkręca się bardzo dobrze według mnie.

tebor_2

Serial bardzo spoko. Rewelacyjny nie jest, ale można obejrzeć. Niewiele jest takich seriali.

ocenił(a) serial na 7
izolda_2

ktos kto lubi H B CARTER musie miec dobry gust -------sciagam i dzieki wszystkim za wasze opinie

tebor_2

:) Ego połechtane. Dzięki.

ocenił(a) serial na 5
izolda_2

Jasne, że warto. Serial krótki, klimatyczny i ma sensowne zakończenie ;)

ocenił(a) serial na 7
izolda_2

skonczylem -podobal mi sie .lubie takie demoniczne klimaty . balem sie ze na koncu pojawi sie sam ......wiesz o kim pisze ale na szczescie nie . gavin byl jak dla mnie demonem ,czerpiacym swa sile z ludzkiej proznosci . koncowka ciekawa wyglada na to ze jane urodzi antychrysta .dzieki za polecenie filmu nie zaluje -pozdro z podwroclawskiej trzebnicy

tebor_2

Cieszę się, że Ci się podobał. :)

tebor_2

Jest sens, bo serial jest w pelni zakończony, nie jest jakos przerwany, urwany itp. Byla niska oglądalność wiec zdecydowano sie zrobic tylko 1 sezon, ktory jest w pelni zakończona historia. Wiec oglądając otrzymasz 13 odcinkowa opowieść. Jak masz zamiar w szybkim tempie obejrzeć wszystkie odcinki to radze poczekać az zostanie wyemitowany 12 i 13 odcinek w originale po angielsku, bo na razie jest tylko hiszpański. I gdy będzie caly sezon w originale do ściągnięcia i obejrzenia to dopiero oglądać.

ocenił(a) serial na 8
Faker

Co do odcinków 12 i 13 są już dostępne w języku angielskim z napisami lub bez zależy jak kto woli ,wystarczy tylko dobrze poszukać

clericuzio

Faktycznie sa dostępne od poniedziałku, żałuje ze oglądałem z tragicznym dubbingiem hiszpańskim, a oglądałem 11 wczoraj, a 12 dziś, wiec moglem ściągnąć oryginalne odcinki. Hiszpańskie mam od lutego. Tak długo sie przemierzałem do oglądania. Szkoda.

Faker

Hiszpański dubbing jest jednym z najlepszych na świecie. Choć nie zrozumiem chyba nigdy dlaczego oni wszystko dubbingują to bardzo lubię oglądać seriale i filmy w wersji hiszpańskiej.

izolda_2

Jaki to by nie byl dubbing afrikaans czy mongolski to i tak nie bedzie lepszy od oryginału i w tym sensie jestem niezadowolony. Zastępowanie oryginalnych wypowiedzi innymi to nie dla mnie. To nie wina hiszpańskiego, a ogólnie dubbingu samego w sobie. Gdyby serial był w originale po hiszpańsku to nie chciałbym wersji angielskiej, bo to sztucznie brzmi.

Faker

No tak :) coś w tym jest. Choć dla nich kompletnie nienaturalny jest lektor i oryginał w tle. Ja np. bardzo żałuję, że w TV nie puszczają filmów z napisami.