PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=129639}

8 prostych zasad

8 Simple Rules... for Dating My Teenage Daughter
2002 - 2005
6,9 8,3 tys. ocen
6,9 10 1 8312
8 prostych zasad
powrót do forum serialu 8 prostych zasad

mam pytanie

ocenił(a) serial na 6

John Ritter zmarł podczas kręcenia drugiego sezonu tego serialu. myślałam, ze wtedy zakończono produkcie, (w końcu to główny bohater)a tu widzę, że nakręcili aż 3 sezony. czy ktoś wie jak rozwiązali to w serialu?

ocenił(a) serial na 8
Maksis

wczoraj ogladalem 2 sezon... po smierci Rittera, usmiercono tez jego postac, takze nie ma drugiego Paula Hennessy'ego granego przez kogos innego... pojawiaja sie nowe postaci ktore poniekad maja zastapic jego humor: ojciec Cate i okazjonalnie jej matka, teraz(8-9 ep) tez ma sie pojawic jakis kuzyn, jeszcze nie wiem czy smieszny czy nie...

vooydzig

To smutne...właśnie dziś oglądałam...bez niego to już nie będzie to samo...;(...a taki fajny serial,najlepszy jest Rory

ocenił(a) serial na 10
shanti1993

Też oglądałam. Szkoda aktora, był świetny. Bez mojego ulubionego bohatera nie będzie już tak śmiesznie.

Laura12345

Swoją drogą fajnie, że pokazano taki motyw w serialu- niestety wymuszony śmiercią aktora, ale zawsze (właśnie obejrzałam ten odcinek). To rzadko spotykane w TV zwłaszcza w komediowym, a chyba warte poruszenia.

ocenił(a) serial na 9
Maksis

Zmienili nawet nazwę serialu. Dawniej było "8 simple rules for dating my teenage daughter" a po śmierci Paula obcieli nazwę do "8 simple rules".

Maksis

Postać Johna Ritter'a została uśmiercona, podobnie było w serialu [scrubs] (Hoży doktorzy). Grał tak okazjonalnie ojca głównego bohatera, a po jego śmierci nakręcono odcinek, w którym okazało się, ze ojciec zmarł. (S04E06 - My Cake).

ocenił(a) serial na 7
Maksis

Serial trochę stracił na jego śmierci, ale tego się nie dało uniknąć. Jakby go zagrał inny aktor to była by to porażka, a tak to jest śmiesznie z dziadkiem i kuzynem ;)