PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=793743}

9-1-1

2018 -
7,8 4,2 tys. ocen
7,8 10 1 4186
9-1-1
powrót do forum serialu 9-1-1

Mega serial. Z jednej strony lekki i przyjemny, a z drugiej przyprawiający o płacz. Idealna równowaga. I ma coś, co nie każdy serial potrafi zrobić. Sprawia, że kochasz, każdą postać i martwisz się o życie każdej z nich (chociaż mam czasem wrażenie, że twórcy chcą jak najbardziej dać w kość rodzince Han - Buckly, patrząc na to ile razy ta trójka lądowała w szpitalu i ile płaczu było)

ocenił(a) serial na 7
Kate_Smith

Dla mnie 7 sezon jest najsłabszy. Obejrzałam 3 odcinki. Obejrzę resztę z sentymentu, ale na razie bez entuzjazmu. A tak się na niego ucieszyłam. Co to za dziwny wątek z Buckiem? Było sygnalizowane wcześniej, że to gej a ja czegoś nie zauważyłam? I gdzie jest dziecko jego siostry? Żyją jakby tej małej nie było. Może ja 6 sezonu nie obejrzałam...

Szogunia_fw

Z tego co aktor grający Buck'a mówił, postać jest bi. Niezbyt mi to podsiadło i ciekawi mnie skąd wgl ten pomysł. Chociaż podejrzewam, że mogli na to wpłynąć fani Buck'a i Eddiego (mam nadzieję, że nie zrobią z nich pary). Mam podobne przemyślenia co do sezonu 7. Chociaż końcówka była spoko