90210

2008 - 2013
7,0 40 tys. ocen
7,0 10 1 40122
5,0 2 krytyków
90210
powrót do forum serialu 90210

Zachowanie Adrianny odkąd stała się "gwiazdą" zaczyna mnie ostro irytować. Jeszcze trochę a wątki z nią będę przesuwać ..
Was też wkurza ?

ocenił(a) serial na 6
katarzyna15

w pierwszym sezonie była moją ulubienicą. Teraz przesuwam fragmenty z nią. Denerwuje mnie jak traktuje Navida, to, że swojego pieseczka nazwała Beyonce (jak do choler można tak nazwać psa?!) a przede wszystkim jaka się stała wobec najbliższych. (Przykład: lunch z przyjaciółmi)
Mam nadzieję, że w końcu dostanie zimny prysznic po którym zrozumie co zrobiła i zmieni się na lepsze.

ocenił(a) serial na 3
Petals_Open_to_the_Moon

no przecież już dostała klapsa! teraz runie jak domek z kart

ocenił(a) serial na 10
Caravan_Girl

jest strasznie irytująca ;o i bardzo dobrze jej tak może w końcu zmądrzeje ale Navida i tak straciła :]

ocenił(a) serial na 10
karnuszek

to jestem jedyny co uwaza inaczej...:D Ona mi sie niesamowicie podoba a jej zachowanie w sumie mi odpowiada...a do tego jest piękna a scena kiedy wychodzila z tej restauracji...mmmm :D

ocenił(a) serial na 6
DRadzioOo

Przypomnijcie sobie naszą Ade z 1 sezonu. Była taka fajna, na prawdę kochała Navida, a on ją. Więc myęlę, że Navid powinien ją rzucić i żeby przemyślała i zrozumiała swoje zachowanie!

NaomiClark_

Ada z pierwszego sezonu przez długi czas była ćpunką, czyż nie? Uważam, że Adriana nie powinna robić kariery bo to ma na nią zły wpływ. Ilekroć jest doceniana, to jako aktorka, to jako piosenkarka, to kompletnie jej odbija.