co myslicie o odcinku ? czy Dixon was nie denerwuje ? co myslicie w ogole o zwiazku Silver- Teddy ? i co o rozwijajacej sie przyjazni Adrianny z ta dziewczyna ?
Właśnie pobieram odcinek i już nie mogę się doczekać aż obejrzę. W ogóle tytuł odcinka jest bardzo intrygujący Girl Fight ;D
SPOILER 2x14 taaaak Dixon jest bardzo denerwojacy :/ Teddyego lubie wlasnie ze wzgladu na Silver, i podobaja mi sie bardzo jako para ;) Naomi pokazala pazurki i bardzo dobrze, bo Liam jest nadal jej i tak powinno zostac ;)
Wątek Annie mnie nie interesuje, bo Jasper mnie denerwoje, i cos mi sie wydaje ze tylko pozornie zostawil ja w spokoju ;P
Ade lubię, ale mam nadzieje ze nie bedzie z tą rudą dziewczyną. To by byla postac ktora juz wszystkiego sproboala, piła, brala narkotyki, ciaza, sypiala z wieloma facetami, zdradzila swojego chlopaka, no i co teraz bedzie z dziewczyna..?
Odcinek był dobry ;]
Ale Ade jako lesbijka też mnie nie przekonuje ;p
Naomi w końcu wróciła ;] Lubię Ivy, ale Liomi to dla mnie para nr 1 ^^ I chcę, żeby im się ułożyło w końcu ;]
Ciekawi mnie też para Tedziak i Silver. Poczekamy zobaczymy.
Jasper to palant ;/ Nigdy nie lubiłam Annie, ale teraz mi jest jej żal..
też jest mi żal Annie przez Jaspera i widać że jeszcze jej nie zostawił w spokoju bo ją śledzi, ale dzięki temu polubiłam Annie, ciekawe co będzie jak wyjdzie na jaw że to Annie zabiła człowieka, kto przeczyta to w jej laptopie... Naomi jest boska ta bójka była świetna i dobrze że w końcu wróciła do dawnej siebie, bo dziwna była jako spokojna i miła przy Liamie, Teddy i Silver świetna para dopingowałam im i cieszę się że są w końcu razem, Dixona nie lubię zmienił się, a Ade chyba będzie z tą rudą coś mi się tak wydaje heh
Mi najbardziej z całego odcinka podobała się walka Ivy kontra Naomi i potem szczere wyznanie Naomi (jeśli tak to można powiedzieć) i miło było zobaczyć (znów) wszystkie dziewczyny w akcji ;)
Bójka między Ivy a Naomi była najlepsza! ;D
Co do Silver to powoli mnie denerwuje. Sama nie wie z kim ma być.
Ogólnie fajnie, że wszystkie dziewczyny znowu razem były ;]
A Annie jest mi szkoda.
Czekam na kolejny odcinek
swietny odcinek
przede wszystkim ze wzgledu na annie i jaspera- ten koles naprawde ja kocha:) ta scena jak obserwowal ja jak siedziala z dziewczynami-zal mi sie go zrobilo:(( wiem ze kolo jst psychiczny, ale na swoj sposob on jest w niej szalenczo zakochany i wiele dla niej poswieca
szkoda ze robia z niego takiego psychopatę bo w swoim czasie tworzyli na prawde urocza pare:)
silver/teddy no nie powiem zebym byla zachwycona z nowej pary, ale powoli powoli sie przekonuje, pozyjemy zobaczymy
a co do ade-powinna czym predzej wrocic do navida- o wiele badziej do niego pasowala niz do gii
watek dixona i jego matki jakos mnie nie zainteresowal wiec zakonczenie mnie nie powalilo
czy szalenczo zakochany to bym nie powiedziala..
po prostu jest psychiczny i przezywa to bardziej. i raczej nie, ze robia z niego psychicznego, tylko on sie po prostu tak zachowuje, cos ma z glowa i tyle ;] mnie on sie od samego poczatku nie podobal, za sztywny, sztuczny.. za annie zreszta tez nie przepadam.
haha ade lesbijka.. FUJ. lubilam ja, ale jak sie zwiaze z ta ruda, to straci duzo w moich oczach.
ona pasuje tylko do naviida, uwielbialam ich jako pare ;p i jeszcze jak ade byla w krotkich wlosach, wtedy to juz w ogole super bylo ;> w dlugich jej brzydko.
silver i teddy tworza ladna pare moim zdaniem, ona go tam podporzadkuje i bedzie ok ;d
ale i tak liam i naomi para nr 1 ;) moglaby ta ivy juz zniknac, bo mnie denerwuje ;p