Co prawda odcinek bez Navida to dla mnie odcinek stracony...
...ale wiem, że muszę sie do jego częstej nieobecności przyzwyczajać:(
Na szczeście "2012 Visions" był całkiem ciekawy:) Nie powiedziałabym, że Teddy JEST gejem, był pijany i teraz nie chce do tego wiecej wracać, wiec dopiero zobaczymy jak sie to rozwinie!
Najbardziej mnie zaciekawiła sprawa Annie! Tak myslałam, że to bedzie coś w tym stylu:D "We want to buy your egg" no no nieźle! I jeszcze jedna intrygujaca kwestia: fotka Oscara - Laurel była z jego ojcem!
a adrianna i navid beda w tym 3 sezonie razem ? moze sa, bo ja na 1 sezonie, a chialabym sie dowiedziec, czy cos ich laczy i czy beda jeszcze para
Są ciągle razem i bardzo wiele ich łączy (chociaż w drugim sezonie mieli przerwę) ale czytałam, że
SPOILER
Navida będzie w trzecim sezonie mało a Ade będzie właściwie tylko w kontekście swojej kariery muzycznej. Więc ewidentnie odsunęli ich parkę na drugi plan :-/
a jeszcze jedno pytanie, bo ogladalam zwiastuny 2 sezonu itp.., bo jak wspomnialam,ja na 1 jestem.. i takie pytanie do tego, a mianowicie Adrianna w 1 sezonie byla narkomanka, ale przestala. Ale jak ogladalam zwiastuny 2 sezonu, to ona znow zaczyna "brac"?
odcinek był mega ;d
silver mniej irytująca, łaaał ;d
zaczynam lubić Annie. jest w pewnym sensie zabawna ;)
Dixon dalej nudny i przezroczysty. a Ivy przy nim traci dużo swego uroku :(
Naomi, coraz bardziej lubię ją oglądać. tabletki? to przez silver! obudziła się tak późno ;<
Ade- aleeee wtopa! skradziona piosenka! robi się ciekawie. youtube szaleje, ale Ade nie do śmiechu. ktoś wie wszystko! jak dalej się to rozwinie? czy będzie 'trzymać ją w garści' czy powie o wszystkim. zobaczymy!
brak Navida i Debbie. co do pierwszego, dla mnie bez różnicy, bo i tak jego obecność nie robi na mnie wrażenia. natomiast szkoda, ze nie było Debbie. bardzo lubię tę mamuśkę! :)
Oscar - oczywiście dalej pokazuje swój czarny charakterek. to dobrze, niech będzie tak dalej. ;]
ryan i jen. ich też nie było! jak dla mnie bomba!
ooo właśnie. totalny brak Liama. pokazał się przez parę sekund! jakoś mi go nie brakowało. ale za to jego brata tak! dlaczego nie pojawił się w tym odcinku? ;>
Mr. Cannon coraz bardziej szaleje. jego akcent jest świetny! czy dalej będzie miał chrapkę na Silver? ;>
końcówka świetna! aż chcę się zobaczyć kolejny odcinek! hmmm ;d
zapomniałem wspomnieć o tym, że Teddy ma problem. czy Ian dotrzyma słowa i nikomu nie powie? ;> na razie widać nienawiść w oczach Teddy'ego. ale 'kto się czubi ten się lubi'! ; d
watek ze zboczonym nauczycielem jest beznadziejny. o ile niepowazne jest zachowanie nastolatkow, mozna to wytlumaczyc tym , ze sa nastolatkami ale pokazuja nam 30paroletniego kolesia, ktory nie moze sie opanowac. gwalci jedna uczennice i juz zabiera sie zeby otumanic lekami nastepna. zero strategii, jakby postepowal tak wczesniej to juz by go przylapali 100 lat temu.
druga sprawa: tak jak wczesniej mozna bylo przymknac oko na wyglad bohaterow, to w 3 sezonie niestety wszystko sie uwidacznia- cala ekipa wyglada na 20pare lat, a o teddy'm nie wspomne.....
tez to zauwazylam ze z sezonu na sezon coraz mniej uwagi zwracaja na to zeby aktorzy wygladali na te 18 lat a nie 23 czy wiecej, ale wlasciwie to nie przeszkadza mi to tak bardzo..
Ciesze sie ze Silver wkoncu zaczyna wierzyc Naomi, ciekawe tylko czy uwierzy w ten gwalt.
Co do Annie ja nigdy nic do niej nie mialam, nie lubie jej jakos bardzo ale tez nie jestem tak zle nastawiona do niej jak wiekszosc fanow serialu:) zastanawia mnie co ona teraz zrobi, sprzeda czy nie sprzeda :P
Teddy faktycznie jakis zly jest narazie tak jakby nie byl gejem tylko popelnil blad, ale moze zachowuje sie tak dlatego ze podejrzewal ze moze byc gejem a teraz boi sie ze po tym co zrobil to stanie sie prawda (troche namieszalam) :)
co do Dixona i Ivy nie lubie ani jego, ani jej, tak ze nie bardzo mnie obchodzi co sie u nich dzieje :P
z tego, co tu czytam odcinek jest HOOOT ;-) ja jednak czekam jeszcze na polskie napisy.
ja tam lubię Liama, ale w tym sezonie zrobili z niego "leluje", ale jego brat zdecydowanie mnie irytuje.
też mnie wkurza Ivy, Dixon też trochę - pasują do siebie, hehe
dlatedo tak napisalam zeby nie spoilerowac :) ale w sumie to ktos juz po angielsku pisal na gorze o co chodzi wiec juz tlumacze:) ta szefowa Annie chce kupic od niej jajeczka :)
excuse me :P jajeczka?:D domyślam sie o co chodzi ale dokladniej moze?:D bo nie wiem cyz wyjde na kretynke cyz nei wiec mozecie bardzije rozjasnic.
no wydaje mi sie ze beda chcieli kupic od niej jajeczka, takie zeby ta kobieta mogla zajsc w ciaze..znaczy sie jajeczka Annie i plemniki tego goscia polaczy jakis ekarz w klinice i "wloza" to tej kobiecie..ja przynajmniej tak to rozumiem :P
no wlasni ja ez czekam i czekam plotkara juz byla dawno temu a tuu tak wolnoo tlumaczaaa ;/
wydaje mi się, że w 2 sezonie wzięła kilka razy, ale to było przejściowe. Nie tak jak w sezonie 1. Bynajmniej z tego co pamiętam;)
Napisy już są na napi;)
dosc dawno to ogladalam, znaczy drugi sezon ale z tego co pamietam to brala przez jakis czas, kupowala narkotyki od Jaspera :)
A wracając do sprawy Any to troche bez sensu, rozumiem ona nie może mieć dzieci, i chce by jej mąż zapłodnił komórki jajowe Any, a potem je wyjmą i włożą tej babie, okej rozumiem, ale dlaczego ona sądzi ze 'zdesperowana nastolatka' to zrobi?;/ To że odbyła areszt domowy za potrącenie i zabicie tego gościa co ma piernik do wiatraka? Jakby była biedna to tak, dla kasy, a tak to to chore jest że dałaby sobie takie coś zrobić;/ troche to beznadzieja.
Właśnie, że Annie możliwe, że jest biedna, bo przecież pod koniec 3 sezonu Debbie mówiła do Harry'ego, że nie mają żadnych oszczędności itp. a on prace stracił, więc po rozwodzie chyba nie mieli jak się wzbogacić. Annie może to zrobić, bo "za rok" wybiera się na studia i też pewnie będzie chciała mieć na to pieniądze, bo kto wie czy jakieś stypendium dostanie. Potrącenie gościa może mieć tyle do rzeczy, że ta babka ją przekona, że kogoś zabiła kiedyś, a teraz może dać życie komuś innemu :) Coś na pewno wymyślą, a czy będzie to miało ręce i nogi, to się okaże.
anusia140: sprawdzic ile % napisow jest mozna na stronie napisy24 , jednak trzeba sie na niej zalogowac, potem wystarczy tylko wejsc zakladke tlumaczenia i poszukac tytulu ktory nas interesuje :)
Mi się wydaję, ze mówiąc "zdesperowana" myślała o tym, że po tym potrąceniu i areszcie domowym, Annie nigdzie nie będą chcieli przyjąć i dlatego będzie się dla niej starać, żeby jej nie wylali... Tak myślę przynajmniej.
Tak jak podejrzewałam, rodzina Annie nie ma pieniędzy i Annie zgodzi się na propozycję :)
czuje ze Anni sie zgodzi po krotszym lub dluzszym nnamysle ale sie zgodzi . Silver jest madra zrozumila ze cudaowny nauczycile to zwykly gwalcicel . ale tak szybko niewybaczy Naomi tego wszystkiego co ona zrobila i dobrze nawet mi zbytnio nie zal Naomi jest egoistka matrialistka i manipulatorka z racji na ta sama plec nie powiem ze zasluzyla na to sco ja spotkalo ale powinna kontrolowac to co mowi o iinych poniewaz moze sie obtucic przeciw niej