PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479108}

90210

2008 - 2013
7,0 40 tys. ocen
7,0 10 1 40121
5,0 4 krytyków
90210
powrót do forum serialu 90210

3x06

ocenił(a) serial na 10

Jak na razie chyba najlepszy odcinek sezonu. Nie będę nic pisać, co się wydarzyło jedynie, że Annie wyglądała obrzydliwie, Silver też nie bardzo, ale Annie miała fatalną fryzurę i te miny straszne - widziałam, że na zdjęciach potrafią z niej zrobić bardzo ładną dziewczynę, ale w serialu coś zbrzydła.
Jeszcze jedno... To co Ivy do matki powiedziała, to bardzo pasowało do niej samej po tym, co zrobiła hahahaha :D

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 10
Mloda8

Odcinek można łatwo znaleźć w wyszukiwarce np. google. Jest łatwo dostępny, więc dziwi mnie takie pytanie :) Ale jak wpiszesz w wyszukiwarce np. 90210 s03e06 (można dopisać jakąś nazwę stronki, na której umieszcza się pliki, pewnie jakieś znasz) to na pewno znajdziesz.

ocenił(a) serial na 9
livi2

Fajny odcinek....ale nie najlepszy ;)

michalbk

Fajny odcinek, ogolnie duzo lepszy ten sezon niz drugi, ale wiadomo oni tam maja taaaaaaaaakie zyciowe problemy;pp i akurat wszyscy maja cos mega strasznego na koncie;p tylko wkurza mnie ich podejscie np do seksu, bo wg nich jesli jeszcze sie tego nie robilo to siara, wiec fajnie wiedziec:O

Loolly

Ciekawy jest ten watek z Liamem i jego bratem. Liama chca zrobic chyba na taki odpowiednik tego Dylana (czy jak mu tam) ;)

ocenił(a) serial na 8
emileczka0110

Ludzie co wy wypisujecie ze wam blokują wpisy???

Martula_1704

ja tam jestem ciekawa skąd mają te blizny;)
i co zrobią w końcu z cannonem

odwaaaa

po wojnie im zostały

Martula_1704

głupoty

ocenił(a) serial na 10
kath198

już powrócił ;)

ocenił(a) serial na 10
livi2

Emm w koncu jen pokazal sie chociaz troche z ludzkiej strony, i przestala kierowac sie rozumem, a miloscia co do siostry no xd na to czekalam :D