PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479108}

90210

2008 - 2013
7,0 40 tys. ocen
7,0 10 1 40121
5,0 4 krytyków
90210
powrót do forum serialu 90210

Głupi serial! Niby jakieś problemy dojrzewania tam są czy coć, a jakie problemy mogą mieć snoby z Beverly Hills?

ocenił(a) serial na 10
Stevie_konisiowata

Oj, i tu się mylisz mogą mieć dużo problemów..
Nie wiem jaki sezon ogladasz, może wogóle nie oglądałaś, ale w 2 sezonie jest dużo watków poruszonych ;]Jeżeli ogladasz 1 sezon to jest on troche nudny, ale warto go przetrwać bo w 2 seonie zaczyna sie coś dziać <zupełnie jak inny serial>.

Joviv

Ładne mi problemy!
"Tata zabrał mi auto!!"
Ale tragedia!
Ta uczniowie chodzą tylko na imprezy i zakupy.
Nrmalny świat to nie Beverly Hills! Ludzie mają wiele naprawde wielkich problemów!
Wątki? Jakie wątki. Wszyscy ze sobą zrywają, znajdują nowych partnerów, kłucą się i we wszystkich odcinkach się całują! No ile można!

ocenił(a) serial na 10
Stevie_konisiowata

Weźmy np. Naomi niby ma wszystko kase, samochód, dom ,ale nie ma ani kochających rodziców + do tego siostra która nią manipulowała.
Albo np. Silver miszkała w samochodzie i przytułkach, potem jeszcze choroba i śmierć matki.

Stevie_konisiowata

Piszesz jak jakaś gówniara. CHyba nie dorosłaś , żeby zrozumieć takie probleny , wiesz? Jak zamierzasz się następnym razem wypowiedzieć obejrzyj cały serial, dopiero później mów że ciągle tylko ze sb zrywają, chodzą na zakupy etc etc. Zauważ też coś innego: jak brak miłości, ciągłe dążenie do celu po trupach ... i takie tam.

ocenił(a) serial na 10
wyrafinowanaa

zgadzam sie w 100% stivi naucz sie pisac a potem pisz takie brednie...:P

DRadzioOo

Ale dlaczego nie zrobili filmu "90210", który opowiada o prawdziwych problemach przeciętynych dzieci chodzących do szkoły? Niby robiom że jednak tym dzieciakom brakuje pieniędzy, a jednak chodzą do najbardziej wypasionej szkoły. Ciekawe z kąd ich na to stać?

ocenił(a) serial na 10
Stevie_konisiowata

Tu nie chodzi o brak kasy tylko raczej co pieniądze moga zrobic z nastolatkiem. Naomi, która ma albo raczej miała dopuki siostra jej nie pomogła...kase jest średnio szcześliwa romanse ojca, odejście matki, okłamująca ja siostra, a to wszystko przez pieniądze. Czasami powiedzenie 'Pieniądze szcześcia nie dają' jest trafne ;]

ocenił(a) serial na 4
Stevie_konisiowata

A ja się zgadzam z autroem:D Lubię ten serial ale jakiś " problemów" to ja tam nie widzę, oglądam bo oglądam z ciekawości co będzie dalej. Wiadomo, że jakby zrobili serial o typowych nastolatkach z przeciętnych rodzin to nikt by tego nie oglądał:) Każdy teraz chcąc wyrwać się z rzeczywistości chce obejrzeć coś o pięknych i bogatych nastolatkach, które mają wszystko a mimo to dalej twierdzą inaczej:)
Jak oni mają problemy to co dopiero ja mam o swoich pomyśleć ;]]]

ocenił(a) serial na 10
Stevie_konisiowata

Czy Ty uważasz, że bogaci ludzie nie mają żadnych problemów, czy to ja coś źle zrozumiałam?
Bo jeśli zrozumiałam dobrze (a tak mi się wydaje), to nie masz racji. Widzisz, Polska zbyt bogatym krajem nie jest, my mamy inne problemy niż tacy milionerzy z BH. Szczególnie dla bogatych nastolatek (szczególnie tych płytko myślących) brak samochodu może być straszną męczarnią...

Oldzia_

No to już sprawa tych nastolate. Niech się przejdą na nogach;D Lenie! Autami by tylko jeździły!