* Silver będzie chodziła terapię by łatwiej poradzić sobie z świadomością genu Barca, a Annie bardzo mocno przeżyje wypadek brata. Na ich życie może wpłynąć opowieść Megan, bohaterki która pojawi się w serialu.
* Jason Thompson zagra detektywa Eugena Thompsena. Postać pojawi się by rozwiązać tajemnicze śledztwo.
* Tytuł 97 odcinka serialu (5x5) to "LOVE#HATE".
* Teddy ma moralny dylemat. Czy wychować dziecko razem z Silver? Czy w życiu dziecka będzie obecny ojciec?
* W pierwszych dwóch odcinkach serialu czeka nas duża dawka dramaturgii. Mama Annie i Dixona wraca by zająć się synem. Wypadek jest ciężki. Wielu bohaterów dotknie prawdziwego życia i niektórzy przekonają się, że dorosłość nie jest taka łatwa.
* Liamowi i Navidowi ciężko zrozumieć decyzję Silver. Dalej będą o nią walczyć. Będą rozczarowani, Navida zaboli to najbardziej. To wszystko w premierowym odcinku.
* Czy jest jeszcze jakaś nadzieja na powrót Liama do Annie? - zapytała fanka Matta Lantera.
"Jest przyszłość dla tej pary! Zawsze jest nadzieja! Tyle czasu minęło a wy dalej o Liamie i Annie? Jestem zdziwiony! Nie wiedziałem o tym. Zobaczymy ile sezonów będzie mieć serial, może wrócą do siebie do końca serii? Nie wiadomo. Wstrzymajcie oddech i trzymajcie się mocno foteli, bo wszystko się może zdarzyć."
* W premierowym odcinku 5 serii będzie nawiązanie do konwentu Comic-Con.
* Carmen Electra w gorącym 100 odcinku serialu zamiast Dity Von Tesse. Silver nauczy się od tancerki Burlesque bardzo niegrzecznych rzeczy.
http://www.youtube.com/watch?v=I9ATrHh-9go&feature=plcp
Liczę na Lannie, nie wiem dlaczego ale uwielbiam tą parę! tak samo jak Naomi i Max'a <3
W ogóle liczę na to, że ten sezon będzie przełomem. Oby tak było, bo 4 nie zrobił na mnie wielkiego wrażenia. Wątki strasznie naciągane, w połowie zaczął być już nudny..
ja tez bym chciała widziec razem Liama i Annie, Naomi i Maxa oraz Silver z Navidem :)
nie wiedziałam, że jest aż tak wielu fanów Lannie (do których sama należę), chociażby na niechęć do Annie
ja tam ją chyba zawsze lubiałam, nie "podpadła" mi niczym :D
chociaż nie powiem irtowała mnie jak była w związku z Jasperem...
Ja również jestem fanką Lannie i liczę na ich powrót :) chodź tak samo lubię Ade i Navida
ja tez jestem za Annie i Liamem ;) i oczywiscie za Ade i Dixonem, to byla moja ulubiona para...
Mi sie podobało Naomi & Liam ale Annie & Liam tez sa slodcy i mam nadzieje ze beda razem ;) Dixon i Ade kompletna porazka, przewijalam prawie kazda scene z nimi, Naomi & Max sa ok :) Ale najgorsze to i tak Silver i Liam to jest po prostu tak beznadziejne i na siłe. Od razu jak wyszło z tym ze Silver moze miec raka i Liam sie dowiedział to już wiedzialam ze scenarzysci wprowadzą romans :)