PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479108}

90210

2008 - 2013
7,0 40 tys. ocen
7,0 10 1 40121
5,0 4 krytyków
90210
powrót do forum serialu 90210

Jak myślicie, jest jeszcze dla nich szansa? Czy już tylko pozostaje Ade&Dixon i Nacid&Silver? Bo w ostatnim odcinku Navid się zawahał jak mówił Amolowi, że Silver to ta jedyna, ale może źle to interpretuję. Komentujcie :D

dustbowldance

Również chciałabym powrotu tej pary, ech...

Nathalie_

A ja nie lubię Navida ani z Ade, ani z Silver... Po prostu go nie lubię ;)

ocenił(a) serial na 10
dustbowldance

nie wiem, w sumie tak ale tez za bardzo sobie tego nie wyobrazam, troche sie miedzy nimi wydarzylo. W kazdym razie powinni przestac robic z niej tak sierotke, i wbic ja w mini , fryz na Kim Kardashian, i wysokie szpilki, tak jak wygladala gdy byla gwiazda bo jest mega sexowna :)

ocenił(a) serial na 10
DRadzioOo

Ja navide, i pewnych jego zachowań nie rozumiem, z resztą Silver tez mnie trochę irytuje.
Myśle że jak jak już robia misz masz, to zrobia Dixona i Ade, chociaż mi oni nie pasują do siebie..

xnewdayx

Ade&Dixon bedzie raczej na pewno, do tego zobowiazuje naczelna zasada tego serialu: ''kazdy z kazdym''
ale moze to sprawi, ze Navid zrobi sie zazdrosny??
Mam nadzieje ze faktycznie jego zawahanie sie w rozmowie z wujkiem mozna uznac za pierwsza oznake zmian... ;D
Bo nadzieja na powrot Navianny to jeden z niewielu powodow dla ktorych jeszcze ogladam 90210 ;-/

ocenił(a) serial na 10
dustbowldance

ja sądze, że Navid się zawahał, bo zrozumial, ze nie powinien mówić o takich rzeczach kryminaliście, żeby tego nie wykorzystał przeciwko niemu, ale jak widac i tak to nic nie dało. dla mnie wszystkie wątki są beznadziejne szczególnie teddiego :( uwielbiam sceny z naomi, liamem bo są zabawne i lubię ivy bo ma fajny glos i sposob mowienia :P

ocenił(a) serial na 6
martakak

Ade&Navid byli świetną parą.;d Może jeszcze kiedyś będą razem.;)

ocenił(a) serial na 9
NaomiClark_

jak dla mnie Ade i Navid byli najlepszą parą jaka była kiedykolwiek w serialu. chociaż w sumie lubiłam jeszcze jak Ty był z Annie w pierwszym sezonie, szkoda, że tak to zakończyli ;)

ocenił(a) serial na 7
ladyyS

zgadzam się, Ade i Navid byli najlepsza para.

gabrysia_gajewska

Przez całe trzy sezony myślałam, że Ade i Navid to trochę tacy Blair i Chuck 90210. Ale po czwartym sezonie nie jestem już tego taka pewna. Navid kocha Silver i nie zanosi się żeby przestał i pomyślał o Ade. A szkoda bo to moja ulubiona para ;D

ocenił(a) serial na 6
dustbowldance

Zaraz... to Ade ma być z Dixonem ?! Błagam, tylko nie to!!!!!